ETTERTRAKTET: Neymar har kunnet velge og vrake blant storklubbene i Europa. (Foto: NACHO DOCE/Reuters)
ETTERTRAKTET: Neymar har kunnet velge og vrake blant storklubbene i Europa. (Foto: NACHO DOCE/Reuters)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Neymar er klar for Bayern München

Og Manchester United har urealistiske drømmer om Cesc Fabregas. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
Ryktene om Cesc Fabregas til Manchester United er dukket opp igjen. Og til en meget lav pris. Drøyt 150 millioner kroner skal visstnok være nok for Barcelona ifølge London Evening Standard. Men ryktene blir avvist av La Liga-eksperten Guillem Balague i sin blogg. Da Arsenal solgte midtbanespilleren til Barcelona, skal de ha sikret seg både en førsterett på kjøp dersom Barca vil selge, men også en klausul der de skal ha 50 prosent av summen dersom han ble solgt til en annen klubb i løpet av de første fem årene etter overgangen. Da blir det svært ulogisk å selge Fabregas til underpris.

Les også: Falcao nær sjokkovergang til Monaco – kan bli startskuddet for vill kjøpefest
Les også: Se Wilfried Zaha sende Palace til playoff-finale

Da David Moyes ble ansatt som Manchester United-manager, ble han umiddelbart koblet til Everton-spillerne Leighton Baines og Marouane Fellaini. Nå ryktes det om en tredje Everton-spiller på Moyes' ønskeliste. Ifølge The Sun er Phil Jagielka favoritten til den tidligere Everton-sjefen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SJEFENS YNDLING: Phil Jagielka var David Moyes' favoritt
  i Everton. (Foto: John Walton/Pa Photos)
SJEFENS YNDLING: Phil Jagielka var David Moyes' favoritt i Everton. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Alltid like etterrettelige Caughtoffside meldte mandag at Liverpool hadde sikret seg både Christian Eriksen og Toby Alderweireld fra Ajax. Samtidig gikk Eriksen ut i De Telegraaf og sa han godt kunne tenke seg å spille for Borussia Dortmund, mens det i Italia fortsatt hevdes at Roma fortsatt er favoritter til å sikre seg Alderweireld.

Managerløse Manchester City blir nå satt i forbindelse med Lazio-forsvareren Stefan Radu. Men rumerenens agent hevder overfor Tutto Mercato at det ikke har vært noen kontakt mellom spiller og klubb.

Les også: Fansen buet på Rooney
Les også: PSG bekrefter Real Madrid-kontakt om Ancelotti

En annen som kan dukke opp på Etihad Stadium er Arjen Robben. Nederlenderen skal ikke være i planene til Pep Guardiola i Bayern München. Og i Manchester City vurderer de om 29-åringen ikke kan gjøre en god jobb i Premier League igjen, skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FERDIG: Alt tyder på at Arjen Robben er ferdig i Bayern München
  etter denne sesongen. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
FERDIG: Alt tyder på at Arjen Robben er ferdig i Bayern München etter denne sesongen. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Arsenal-manager Arsene Wenger pleier å være kjapt ute og avkrefte dersom han blir konfrontert med overgangsrykter som det ikke er hold i. Men da Daily Mirror spurte ham om interessen for Wayne Rooney ønsket ikke franskmannen å si noen verdens ting.

Christian Benteke har vært en åpenbaring for Aston Villa i Premier League. Arsenal og Tottenham har lenge vist interesse for den storvokste belgieren. Men nå hevder Daily Mail at Borussia Dortmund skal være interessert i å hente ham som erstatter for Robert Lewandowski.

Les også: Gattuso sparket av Sion – åtte spillere degradert til reservelaget
Les også: Blatter forferdet over Balotelli-hets

Men en Aston Villa-spiller som er i ferd med å ende opp i Arsenal er 16 år gamle Danny Crowley. Stortalentet blir sammenlignet med Jack Wilshere, og ifølge Daily Mail er The Gunners svært nær ved å få foreldrenes underskrift.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STORTALENT: Aston Villas Danny Crowley er på vei til Arsenal.
  (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
STORTALENT: Aston Villas Danny Crowley er på vei til Arsenal. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Harry Redknapp hevder at den troppen han nå råder over i Queens Park Rangers ikke er god nok til å ende på øverste halvdel av Premier League-tabellen. Nå håper han å lokke Scott Parker fra Tottenham, skriver Daily Mirror. Parker har slitt med skader den siste sesongen og er ikke lenger bankers på midtbanen til Spurs. I QPR blir han lovet både spilletid og gode Arry-historier.

Øvrig:
Alejandro Gomez har hatt en stor sesong for Catania. Kantspilleren har scoret åtte ganger for overraskelseslaget i Serie A. Ifølge Sky Sports er han nå på vei til Atletico Madrid, som allerede er i gang med å bruke pengene de ser ut til å få fra Monaco for Radamel Falcao.

Les også: Her skjeller Zlatan ut Leonardo etter gullet
Les også: 18-åringen tok en «Bjarte Flem» i debuten

Kevin De Bruyne skal være enig med Borussia Dortmund om innholdet i en femårskontrakt, skriver Bild. Men klubben må bli enig med Chelsea om en overgangssum. De Bruyne ble kjøpt fra Genk foran forrige sesong, men ble umiddelbart leid ut til Werder Bremen. 21-åringen har vært blant de beste spillerne i Bundesliga, men det ser ut til at man på Stamford Bridge mener han ikke har det som skal til for å lykkes i Premier League.

Artikkelen fortsetter under bildet.

DORTMUND-AKTUELL: Kevin De Bruyne skal ønske seg en overgang
  til Borussia Dortmund. (Foto: PHILIPP GUELLAND/Afp)
DORTMUND-AKTUELL: Kevin De Bruyne skal ønske seg en overgang til Borussia Dortmund. (Foto: PHILIPP GUELLAND/Afp)

En rekke storklubber fulgte nøye med Joselu i fjor sommer. Spissen hadde banket inn mål for Real Madrids reservelag, og ble spådd en stor karriere. Men ingen tok sjansen på ham. I stedet endte han opp i Hoffenheim, hvor han har floppet fullstendig. Nå vender han ifølge Bild hjem til Real Betis. I Hoffenheim blir han erstattet av stortalentet Kevin Akpoguma fra Karlsruher.

Barcelona kan visstnok se langt etter Neymar. Ifølge den tidligere visepresidenten i Santos Vicente Cascione skal den brasilianske superstjernen allerede ha signert for Bayern München. – Dette er ikke spekulasjoner. Denne informasjonen kan ikke benektes. Fra august 2013 er Neymar en del av Bayern München, skriver han i bloggen sin.

DRAR HJEMMEFRA: Neymar skal slutte og sutte på tommelen og flytter
  hjemmefra. Bayern München kan bli hans nye arbeidsgiver. (Foto: Juan
  Karita/Ap)
DRAR HJEMMEFRA: Neymar skal slutte og sutte på tommelen og flytter hjemmefra. Bayern München kan bli hans nye arbeidsgiver. (Foto: Juan Karita/Ap)