Pellegrini avviser City-ansettelse

Málaga-trener Manuel Pellegrini avkrefter at han er klar som ny manager i Manchester City.

Britiske aviser meldte i helgen at Roberto Mancini er ferdig som City-manager og at italieneren forlater klubben i løpet av kort tid. Pellegrini er lansert som erstatter, men han avviser at han har skrevet under for klubben, ifølge BBC.

– Jeg kan kategorisk avvise at jeg er den nye Manchester City-treneren. Jeg har en avtale med Málaga om ikke å snakke med noen, og ingenting er blitt avtalt med et annet lag, sier Pellegrini til Málagas nettsted.

– Ingenting er blitt signert og ingen avtale er klar. Jeg er så heldig, og stolt over, at store klubber er interessert i meg hvert år. Jeg håper framtiden til denne klubben blir noe klarere i løpet av de neste dagene, legger chileneren til.

Pellegrini har vært trener i Málaga siden 2010. Klubben ligger på sjetteplass i spansk 1. divisjon, men får ikke spille E-cup neste sesong på grunn av brudd på reglene om økonomisk fair play.

Roberto Mancini ledet City til seriegull i fjor, men må nøye seg med annenplass i Premier League i år. Italieneren kom til klubben i 2009. (©NTB)