Warriors utlignet mot Spurs

Golden State Warriors levnet ingen tvil i forlengningen og slo San Antonio Spurs 97-87 i NBA sluttspillet søndag. Dermed har lagene to seirer hver.

STORSPILLER: Stephen Curry har vært i sensasjonell form for Golden State Warriors denne sesongen. (Foto: Jeff Chiu/Ap)

Stjernen Stephen Curry var hemmet av en ankelskade, men Harrison Barnes tok kommandoen for Warriors med 26 poeng og 10 returer. Jarrett Jack scoret 24 poeng, mens Curry greide 22. Hjemmelagets 65-51 i kampen om returer (Andrew Bogut hentet 18) gjorde at de 18 balltapene ikke ble fatale.

Warriors lå under med åtte poeng i siste periode, men etter at Klay Thompson utlignet til 84-84 et halvt minutt før slutt i ordinær tid, misset Spurs med åtte strake skuddforsøk. Warriors vant forlengningen 13-3 og sikret at det blir minst en hjemmekamp til før sesongen er over.

Vinneren møter Memphis Grizzlies eller Oklahoma City Thunder i NBA-semifinalen. (©NTB)