Mer scoringsjubel for Thorsnes

Elise Thorsnes herjer med motstanderne denne sesongen. Spissen scoret to nye mål for serieleder Stabæk da Klepp ble slått 4-0 på bortebane søndag.

Thorsnes har hatt en solid uke på topp for bærumsklubben. Torsdag gjorde hun hattrick mot Arna-Bjørnar, og tre dager senere fulgte hun opp med to nye mål.

Hun er dermed oppe i ni mål på seks kamper. Kun i 4. serierunde (mot LSK Kvinner) har Thorsnes gått målløs av banen denne sesongen.

Cathrine Dekkerhus ble også tomålsscorer for Stabæk i søndagens kamp. Stabæk har to poeng ned til LSK Kvinner, som vant 3-1 borte mot Vålerenga.

Kolbotn holder tredjeplassen etter 3-1 hjemme mot Avaldsnes. Arna-Bjørnar banket Medkila 8-1 på hjemmebane etter at gjestene hadde tatt ledelsen. Nora Holstad Berge og Amalie Eikeland ble tomålsscorere for Arna-Bjørnar.

Røa tok sin første seier for sesongen med 1-0 hjemme mot Sandviken. Celine K. Pettersen ble matchvinner med sin straffescoring ti minutter etter pause. (©NTB)