wat_2
wat_2
vydra
vydra

Filmet seg til straffe på overtid, bommet og Watford kontret seg til playoff-finale

Leicesters syndebukk tok til tårene. Se den utrolige dramatikken.

Watford-Leicester 3-1, 3-2 sammenlagt

Leicester slo Watford 1-0 hjemme i første playoff-kamp, så Gianfranco Zolas menn måtte vinne dersom de skulle ta seg til playoff-finale på Wembley.

Det ble et oppgjør med en dramatikk av en annen verden. Watford ledet 2-1 da Leicesters Anthony Knockaert filmet seg til straffe på overtid, tok den selv, bommet og Watford kontret inn 3-1-målet som sendte dem til Wembley.

Se dramatikken i sluttminuttene i videovinduet over!

Det startet på meget vakket vis for Watford da en fantastisk scoring av Matej Vydra sørget for 1-0 etter et kvarters spill.

Marco Cassetti løftet ballen over Leicester-forsvaret, og Vydra klinket til med en praktscoring på hel volley.

Se målet:

717882

Slo tilbake umiddelbart
Men Leicester har sin egen playoff-helt. David Nugent sørget for 1-0-seier i første kamp, og 18 minutter ut i returoppgjøret var han frempå igjen da han raget høyest etter en corner og stanget ballen i mål.

Se målet:

717884

Vydra igjen
Men Vydra ville ikke være noe dårligere, og i andre omgang sørget han for Watford-jubel igjen.

Vydra spilte vegg med Troy Deeney før han iskaldt avsluttet det vakre angrepet.

Se målet:

717896

Karma avgjorde
Etter 77 minutter ble Deeney spilt fri, og satte ballen mellom beina til Leicester-keeper Kasper Schmeichel. Men assistentdommeren hadde løftet flagget sitt, og scoringen ble korrekt annullert for offside.

Og dramaet var langt fra over. Fem minutter på overtid fikk Leicester-straffe da Anthony Knockaert gikk i bakken i duell med Marco Cassetti.

Det så ekstremt billig ut ettersom Knockaert gikk fryktelig lett i bakken.

Leiceister-spilleren stilte seg selv opp for å ta straffesparket, og kanskje var det karma som ga ham svar på tiltalte. Strtaffen var dårlig, men Manuel Almunia reddet. Returen gikk tilbake til ham, men fra kloss hold reddet Watfords sisteskanse igjen.

Watford gjenvant ballen, kontret umiddelbart og sju minutter på overtid dundret Troy Deeney inn målet som sendte Watford til playoff-finale på Wembley.

Watford-fansen kunne storme banen i ellevill jubel, mens en gråtende Knockaert sto utrøstelig igjen.