Mancini (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Mancini (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Han får sparken innen to uker

Og Everton vet hvem de vil ha som Moyes-erstatter. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
Ryktene har svirret om hva spillere David Moyes eventuelt vil ta med seg fra Everton når han overtar Manchester United i sommer. Ett av de heteste navnene er Marouane Fellaini. Belgieren sier nå ifølge Metro at han ønsker å teste seg selv opp mot de beste lagene i Europa, og hinter videre om at det kan bli aktuelt å følge Moyes til United.

Les også: To 15-åringer fikk Tippeliga-debuten: – Det føles uvirkelig
Les også: Nugent sendte Leicester nærmere Premier League

Etter tapet mot Wigan i FA Cup-finalen øker presset på Manchester City-sjef Roberto Mancini. Søndag skriver The Times at italieneren kommer til å få sparken innnen en uke. Som tidligere nevnt i ryktespalten så er det Malaga-manager Manuel Pellegrini som er den heteste kandidaten til å ta over.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fellaini (Foto: SCANPIX)
Fellaini (Foto: SCANPIX)

Aston Villas stjernespiss Christian Benteke har for alvor presentert seg denne sesongen. Senest lørdag havnet han i begivenhetenes sentrum da han først rundlurte Gary Cahill og sendte Villa i ledelsen mot Chelsea, før han ble utvist i andre omgang. Nå skriver Sunday Mirror at Tottenham, som kjemper om Mesterliga-plass, har gjort den belgiske spissen til sitt hovedmål denne sommeren.

Les også: Solskjær om Moyes: – Han er det rette valget for United
Les også: Solbakken tror Solskjær kan ta over Everton

Samtidig planlgger også Tottenham å legge inn et bud på 90 millioner for å sikre seg James McCarthy som imponerte stort da Wigan sensasjonelt slo Manchester City i FA Cup-finalen lørdag.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HØYTFLYVENDE: Christian Benteke senket Liverpool på Anfield, nærmest på egenhånd. (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
HØYTFLYVENDE: Christian Benteke senket Liverpool på Anfield, nærmest på egenhånd. (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Jose Mourinho har lenge hintet om at han ønsker seg tilbake til England, og da aller helst til Chelsea. Også Chelsea-fansen ønsker å få den karismatiske portugiseren tilbake på trenerbenken. Nå skriver Sunday Mirror at Real Madrid-manageren kommer til å ta med seg Sami Khedira dersom han vender tilbake til den blå delen av London.

Andy Carroll har i de siste kampene begynt å finne formen igjen. Det gode spillet ser likevel ikke ut til å imponere Brendan Rodgers som har uttalt at han ikke ser Carroll som noe fremtidig spiss på Anfield. Nå skal 24-åringen være villig til å gå ned i lønn for å returnere til sin gamle klubb Newcaste. Det skriver Sunday Mirror.

Samtidig er Liverpool linket til flere forsvarspillere. Det siste navnet som har dukket opp er Lucas Digne. 19-åringen spiller venstreback i Lille og er ansett til å koste rundt 72 millioner kroner.

Les også: Markus Henriksen ble cupmester i Nederland
Les også: Derfor feiret Wolff Eikrem med ballen under magen: – Bernt Hulsker er en feit faen

Everton har allerede startet jakten på mannen som skal erstatte David Moyes. Ifølge The Telegraph så planlegger klubben samtaler med Malky Mackay som akkurat har tatt Cardiff opp i Premier League.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Carroll og Jarvis (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
Carroll og Jarvis (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)

Øvrig:

QPR-manager Harry Redknapp skal ha avlyst lagets avslutningsfest for sesongen. Dette rett og slett fordi han er redd for at festen kommer til å komme helt ut av kontroll.

Barcelona, som i går sikret seriemesterskapet i Spania, skal være svært interessert i å hente Dortmund-stjernen Marco Reus. Den spanske klubben skal ha lagt merke til Reus allerede fra tiden i Gladbach. Det skriver Goal.com

POPULÆR KAR: Marco Reus skal stå på ønskelisten til både Manchester United og Arsenal. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
POPULÆR KAR: Marco Reus skal stå på ønskelisten til både Manchester United og Arsenal. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)