Olympiakos dobbeltmester

Olympiakos fullførte sin dobbelttriumf ved å slå Asteras Tripolis 3-1 i den greske cupfinalen i fotball lørdag.

Den suverene seriemesteren måtte ha ekstraomganger for å avgjøre finalen og sikre sin 26. cuptittel. Asteras Tripolis tok nemlig en tidlig ledelse ved sin spanske kaptein Rayo.

Olympiakos utlignet rett før pause ved David Fuster, men flere mål ble det ikke før i ekstraomgangene. Da scoret innbytter Rafik Djebbour etter et hjørnespark, før Djamal Abdoun satte punktum på straffespark rett før slutt.

Kampen ble avbrutt i flere minutter etter det tredje Olympiakos-målet, da det kokte over for flere spillere og slagsmål brøt ut på banen. Tripolis-spissen Emmanuel Perrone og vinnerlagets ubenyttede reserve François Modesto fikk rødt kort.

Olympiakos ble seriemester for 40. gang allerede i mars, og klubben er dobbeltmester for 16. gang. (©NTB)