Cagliari hindret Juventus-rekord

Cagliari beholdt ett poeng da Juventus ble holdt til 1-1 lørdag. Dermed vil ikke Juventus overgå sin poengrekord fra 2005/06-sesongen.

Juventus sikret sitt 29. seriemesterskap forrige helg, men hadde likevel noe stort å spille for borte mot Cagliari lørdag. De hvit- og svartstripete hadde nemlig et mål om å overgå sin poengrekord fra 2005/06-sesongen på 91 poeng.

Cagliaris Victor Ibarbo sørget derimot for at det kun ble med drømmen for Juventus. Tolv minutter ut i oppgjøret scoret han nemlig kampens første mål. Stillingen holdt seg til pause, og Juventus klarte aldri å score mer enn ett mål. Utligningsmålet til Marko Vucinic reddet det ene poenget.

Juventus står etter uavgjortresultatet med 87 poeng med én serierunde igjen. Cagliari har på sin side hard kamp fra Chievo om å bli nummer elleve.

Tabelljumbo Pescara gjestet senere lørdag Catania, som vant 1-0. Seks minutter ut i annen omgang scoret Alejandro Gómez kampens eneste mål og sørget for seier til vertene. (©NTB)