Norsk knockout senket Larvik

Katrine Lunde Haraldsen og Heidi Løke feiret vilt lørdag. De bidro sterkt til at Györs fryktelige Europa-mareritt endelig ble visket vekk.

Etter 23-22 over Larvik (47-43 sammenlagt), er de med på en sjelden liste: Vinnere av mesterligaen med to forskjellige klubber. Lunde Haraldsen har tidlige toppet med Viborg. Løke vant med Larvik i 2011.

De lever et godt liv med kjempesuksess i klubb- og landslag. I tillegg tjener den norske duoen vel 1 million norske kroner i året på jobben.

Keeper-Katrine regjerte og stengte helt i åpningen av kampen. Alt var avgjort i startfasen. Györ ledet 5-1 etter sju minutter. Med tre pluss fra turen til Norge på toppen, forsto alle at løpet var kjørt allerede før spillerne egentlig var ute av startblokkene.

Tendensen holdt seg stort sett hele veien. Larvik evnet å komme seg innpå i 2.-omgangen, men var sjanseløs til å skape reel spenning over to kamper.

LHKs sjanse lå i et sterkt resultat hjemme. Der ble 17-13-ledelse til 21-24-tap etter en helt tam avslutning angrepsmessig. (©NTB)