MAGISK ANSIKTSTATOVERING: Det har Mike Tyson i en ny animert tv serie, men det er delte meningen om hvor magisk ansiktspryden hans egentlig er. (Foto: Chris Pizzello, © CP CL**NY**)
MAGISK ANSIKTSTATOVERING: Det har Mike Tyson i en ny animert tv serie, men det er delte meningen om hvor magisk ansiktspryden hans egentlig er. (Foto: Chris Pizzello, © CP CL**NY**)

Tyson blir tv-detektiv med snakkende due og magisk ansiktstatovering

Spiller seg selv i ny animasjonsserie.

Mike Tyson går nye veier og blir detektiv – i en egen tv-serie. Den amerikanske kabel-tv-kanalen Adult Swim melder om at bokselegenden skal spille seg selv i en animert detektivserie, som har fått navnet «Mike Tyson Mysteries».

I serien vil Tyson bli assistert av sin magiske ansiktstatovering og en rappkjeftet due, melder Reuters.

Tyson er selv en stolt dueeier i virkeligheten, og at han også har en tatovering i ansiktet er det liten tvil om.

Les også: Tysons sære hemmelighet - hans kjærlighet til duer

Alt tyder altså på at karakteren i den animerte tv-serien vil se ut som Tyson, og eks-bokseren skal selvsagt også stå for stemme voiceoveren.

Det er fremdeles ikke klart når «Mike Tyson Mysteries» får première, men Adult Swim skal ha fortalt at noen av plottene omhandler at han forsøker å slå en superdatamaskin i sjakk og hvorfor en forfatter/varulv ikke kan skrive ferdig en roman.

Det hele høres ut som bisarre greier, akkurat som det faktum at Tyson skal spille detektiv.

Den kontroversielle 46-åringen ble i 1992 dømt til seks års fengsel for voldtekt, men ble løslatt i 1995 grunnet god oppførsel.

Les også: Tyson pågrepet igjen - slo ned fotograf

Oppførselen til Tyson var ikke like god da han møtte Evander Holyfield i ringen i 1997. Kampen fikk sin plass i evigheten da Tyson tok et jafs av Holyfields øre.

Nå skal altså den samme Tyson være detektiv i en animasjonsserie.