pellegrini (Foto: Adam Davy)
pellegrini (Foto: Adam Davy)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Denne mannen trener City neste sesong

Og Manchester United vil hente Benzema som Rooney-erstatter. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
Presset er enormt på Manchester City-sjef Roberto Mancini etter at han denne sesongen ikke har klart å ta et eneste trofe med sin stjernespekkede spillerstall. Presset blir ikke mindre etter at spanske medier i forkant av lørdagens FA cup-finale mot Wigan skriver at Malagas manager Roberto Pellegrini nå skal erstatte italieneren i sjefsstolen på Etihad Stadium. Det skriver Daily Mirror.

Les også: To 15-åringer fikk Tippeliga-debuten: – Det føles uvirkelig
Les også: Nugent sendte Leicester nærmere Premier League

Alle med tilknytning til Manchester United har hatt en meget spesiell uke. Førs annonserte Sir Alex Ferguson at han kommer til og trekke seg etter sesongen, før det også ble kjent at David Moyes kommer til å ta over den krevende oppgaven. Det har også rykter om at Wayne Rooney ønsker å forlate klubben. Nå skriver The Sun at United skal være villig til å la den engelske landslagsspissen gå, for så å prøve å hente Real Madrids franske angriper Karim Benzema.

Artikkelen fortsetter under bildet.

IKKE TIL ARSENAL: Karim Benzemas agent avviser at spilleren vil gå til Arsenal.  (Foto: DOMINIQUE FAGET, © DF/seb/QL)
IKKE TIL ARSENAL: Karim Benzemas agent avviser at spilleren vil gå til Arsenal. (Foto: DOMINIQUE FAGET, © DF/seb/QL)

Arsenal er ute etter å forsterke troppen før neste sesong. Nå skal London-klubben ifølge Metro ha sett seg ut Fiorentina-angriper Stevan Jovetic som en fremtidig målscorer på Emirates. Spissen skal stå øverst på Arsene Wengers ønskeliste denne sommeren.

Les også: Solskjær om Moyes: – Han er det rette valget for United
Les også: Solbakken tror Solskjær kan ta over Everton

Samtidig vil også Manchester City forsterke stallen. De lyseblå skal være vllige til å bla opp 225 millioner kroner for Sevillas 27 år gamle ving Jesus Navas.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Jovetic (Foto: ALBERTO PIZZOLI, © APZ-mlm)
Jovetic (Foto: ALBERTO PIZZOLI, © APZ-mlm)

Liverpool er ute etter å forsterke forsvaret sitt. En som står på ønskelisten er Ajaxs 24 år gamle forsvarer Toby Alderweireld. Spilleren skal også ha gitt beskjed om at han ønsker seg til Anfield til fordel for Manchester City som også skal ha vist interesse.

En annen forsvarspiller som er ønsket på Anfield er Toulouse-spiller Aymen Abdennour. Ledelsen på Merseyside skal se nærmere på spilleren når Toulouse møter Marseille lørdag.

Queens Park Rangers-spilleren Loic Remy kommer til å forlate klubben etter denne sesongen. Flere italienske storklubber som Napoli og Inter skal være interessert i å hente angriperen.

Les også: Markus Henriksen ble cupmester i Nederland
Les også: Derfor feiret Wolff Eikrem med ballen under magen: – Bernt Hulsker er en feit faen

Ifølge Lancashire Telegraph skal Middlesbrough være interessert i å hente den norske landslagsspissen Joshua King fra Blackburn. King signerte for to og et halvt år på Ewood Park i januar.

Artikkelen fortsetter under bildet.

King (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
King (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Galatasaray har allerede signert store stjerner som Didier Drogba og Wesley Snjeider. Nå skal den tyrkiske toppklubben også ønske å forsterke med Chelsea-kaptein John Terry og Fulham-spiss Dimitar Berbatov.

Øvrig:
Ifølge Goal.com kommer Paul Scholes til å følge i sin sjefs fotspor og offentliggjøre at han gir seg som fotballspiller innen kort tid.

Samme kilde melder at Sam Allardyce skal være nær å signere en ny kontrakt som gjør han til i ytterligere tre år.

scholes (Foto: PA Photos)
scholes (Foto: PA Photos)