– MYE SLUDDER: Wayne Rooney dementerer ryktene om at han har fjernet Manchester United fra sin Twitter informasjon.
– MYE SLUDDER: Wayne Rooney dementerer ryktene om at han har fjernet Manchester United fra sin Twitter informasjon.

Rooney dementerer ryktene om Twitter-endringen: – Bare sludder

Wayne Rooney så seg nødt til å avkrefte ryktene om at han har fjernet Manchester United fra Twitter-biografien sin.

Det har det siste døgnet gått rykter om at Rooney er på vei vekk fra Old Trafford. Dette kommer etter at hans gamle sjef David Moyes ble ansatt som erstatteren til Sir Alex Ferguson. Disse ble forsterket av meldingene som kom om at Rooney hadde fjernet Manchester United fra biografien sin på Twitter. Nå tar spissen til motmæle.

– Mye sludder
– Det er mye sludder som er blitt skrevet om at jeg har slettet Manchester United fra twittersiden min. Jeg har aldri fjernet Manchester United fra biografien min uansett hva avisene skriver. Det er fordi det aldri var der, skriver spissen i en pressemelding som er lagt ut på sin egen hjemmeside.

LES OGSÅ: Rooney vil bort – igjen
LES OGSÅ: Sjekk fredagens fotballrykter: – Falcao har funnet seg ny klubb

Forholdet mellom Moyes og Rooney har vært betent helt siden spissen forlot Everton i 2004. Det ble ikke stort bedre da Rooney omtalte sin tidligere sjef i stygge ordlag i en biografi som ble gitt ut i 2008.

I 2010 skrev The Telegraph en sak om at forholdet riktignok hadde bedret seg med tiden.

Endringen gjort for flere uker siden
– Jeg ble spurt av Nike om å legge til deres brukernavn til. Mange andre sportsprofiler har sponsorene sine der. Morsomt at ingen har skrevet om det, skriver engelskmannen som har Nike sin personlige utstyrssponsor.

Ifølge Rooney ble endringene gjort for en stund siden.

– Endringen ble gjort for tre uker siden og likevel prater folk om det som om det skjedde i går, skriver spissen helt til slutt i pressemeldingen.

I pressemeldingen er det også sitater fra en talsperson fra Nike.

– Vi spurte Wayne Rooney og andre Nike-profiler om å legge til vårt brukernavn på deres profiler i tråd med retningslinjer som omhandlet spillere og sosiale medier.