Leicester lukter opprykk

David Nugent stanget Leicester nærmere engelsk eliteserie da Watford ble slått 1-0 i den første semifinalen i opprykkskvalifiseringen torsdag.

Seiersmålet kom etter 82 minutters spill. Et frispark fra Anthony Knockaert ble slått inn i feltet, og der raget Nugent høyest. Han scoret for første gang på 17 kamper.

– Det var en tett kamp, men vi greide å utnytte en av sjansene mot slutten. Fortsatt er intet avgjort. Vi må være offensive og prøve å vinne returkampen også, sa Leicester-manager Nigel Pearson.

Returkampen spilles i Watford søndag. Leicester endte på femteplass i mesterskapsserien, mens Watford havnet på tredjeplass. Gianfranco Zolas mannskap var kun to poeng fra direkte opprykk.

– Jeg trodde ikke at de skulle score. Jeg følte at vi hadde kontroll, og vi hadde noen sjanser vi burde utnyttet, men vi er bare halvveis. Vi gleder oss til søndagens kamp, sa Zola.

Mens Leicester fikk en opptur da laget knep den siste plassen i opprykkskvalifiseringen med vinnermål på overtid mot Nottingham Forest i siste serierunde lørdag, måtte Watford svelge skuffelsen over ikke å ha utnyttet Hulls poengtap til å sikre opprykk. (©NTB)