Hjemmeeventyret fortsetter for Brann

Tomasz Sokolowski og Amin Askar scoret da Brann slo Start 2-0 i eliteserien torsdag, og dermed står laget med fem av fem mulige seirer på hjemmebane denne sesongen.

Den fantastiske hjemmestatistikken ser ikke ut til å stoppe. Det eneste som hindrer Brann i å overta tabelltoppen er en begredelig bortestatistikk, som er stikk motsatt.

– Jeg aner ikke hva som skjer når vi spiller på hjemmebane, men det er uansett godt og viktig at vi vinner, sa Tomasz Sokolowski til C More.

Sokolowski var den første til å sette ballen i mål torsdag kveld. Etter 19 minutter la Amin Askar inn foran mål. Start-forsvaret fikk store problemer med å klarere, og Sokolowski kunne enkelt geleide ballen i nettet fra returrommet.

Askar var tilrettelegger på den første scoringen, men spilte selv hovedrollen i annen omgang. Seks minutter ut i omgangen spilte Starts Solomon Owello en forferdelig feilpasning til Erik Huseklepp, som forsøkte seg selv. Håkon Opdal ga retur, som Askar satte i mål.

Mot slutten lå det en 3-0-scoring i lufta i Bergen, men stolpen og et halvdesperat Start-forsvar sørget for at det ble med de to scoringene. (©NTB)