Diomandé sikret Godset bortepoeng

Adama Diomandé ordnet 1-1 for serieleder Strømsgodset borte mot Odd i eliteserien torsdag. Drammenserne er ubeseiret på sine seks siste kamper.

«Dio» satte inn utligningsmålet etter 71 minutter på en klassisk, god Strømsgodset-kontring. Lars Christopher Vilsvik slo ballen hardt inn fra høyre, og Diomandé sendte den elegant i mål bak André Hansen. Det var 23-åringens annet seriemål for sesongen.

I sluttminuttene jaget begge lag et seiersmål, men forsøkene var ikke gode nok.

Lagene spilte en svært jevn første omgang, men det var Odd som kunne glede seg over en pauseledelse. I det 44. minutt klinket Herolind Shala til fra utsiden av boksen og i nettmaskene. Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey prøvde å strekke seg, men måtte kapitulere.

Det var Shalas annet seriemål for Odd på like mange kamper. Han ble matchvinner da Lillestrøm ble slått 2-1 i forrige runde.

Etter halvtimen hadde Péter Kovács et stolpetreff for gjestene etter et hodestøt på Jørgen Horns oppspill dypt i banen. (©NTB)