Adem Güven
Adem Güven

Güven ville ha frispark her: – Mener han kan stå på beina

Serieleder Strømsgodset spilte uavgjort mot Odd.

Odd-Strømsgodset 1-1

Skagerak arena/Bergen (TV 2 Sporten): Serieleder Strømsgodset slapp med skrekken i torsdagens bortekamp mot Odd. For etter at Herolind Shala hadde sendt vertene i føringen med en vakker scoring, reddet Godset med utligningsmålet drøyt 20 minutter før full tid.

Drammenserne er dermed ubeseiret på sine seks siste kamper. Godset topper fremdeles Tippeligaen, to poeng foran Brann.

– Jeg synes det var en veldig god fotballkamp med to lag som var angrepsvillige. Det var lokaloppgjørstemning over det. Det ble slitsomt etter hvert, men jeg er stolt over gutta. Vi står distansen og er nærmest å vinne kampen på slutten, sier Godset-trener Ronny Deila til TV 2 Sporten.

Les også: Gulbrandsen legger seg flat etter å ha filmet LSK til poeng

Lagene spilte jevnt i Skien, men et av samtaleemnene etter kampen var situasjonen der Adem Güven gikk i bakken drøyt halvtimen ut i kampen. 27-åringen prøvde å komme seg forbi Jørgen Horn, men fikk i stedet kontakt med gummikulene på kunstresset.

– Jeg hadde stor fart og kom meg forbi. Så strekker han ut armen for å stoppe meg. Og så slår han meg midt i magen med armen. Jeg mister litt fart og vil ha frispark, men jeg får ingenting, sier Güven til TV 2 Sporten.

– La du deg litt lett?

– Det kan se sånn ut, men jeg mister farten. Da har jeg ikke sjanse til å nå ballen.

Se situasjonen i videovinduet øverst på siden!

Hva mener du om situasjonen? Si din mening i kommentarfeltet nederst på siden!

Godset-stopper Horn innrømmer at det var kontakt, men mener at Güven kunne klart å holde seg på beina.

– Jeg er vel nær ham, men ikke noe mer enn at jeg mener han kan stå på beina. Han kommer i maksfart, jeg har vært borti det tidligere selv, det kan se dumt ut reprise, men det er nok til at han faller. Han (dommeren journ.anm) kan dømme frispark og han kan la den gå. Det er en tvilssituasjon, sier Horn.

– Det er ikke opplagt filming?

– Nei, det synes jeg ikke. Jeg er nær ham. Han er i maksfart, så det kan være nok til at han faller.

Se referat fra kampen under:

717588