FILMET OG FIKK ETT POENG: Fredrik Gulbrandsen fikset straffe til LSK etter å ha flilmet i duell med Ulrik Flo.
FILMET OG FIKK ETT POENG: Fredrik Gulbrandsen fikset straffe til LSK etter å ha flilmet i duell med Ulrik Flo.

Gulbrandsen legger seg flat etter å ha filmet LSK til poeng

– Jeg er sikker på at han skal ta ut beinet og felle meg, men det gjorde han ikke, sier Fredrik Gulbrandsen.

Lillestrøm-Sogndal 2-2

Sogndal kom til Lillestrøm med massevis av selvtillit etter å ha satt Brann på plass i forrige serierunde. Og laget fra saftbygda fortsatte mot de kanarigule på Åråsen.

Midtveis ut i den første omgangen kriget Hannu Patronen inn ledelse for Sogndal, før forsvarskollega Gustav Valsvik doblet ledelsen med et vakkert hodestøt like før pause.

Lillestrøm våknet imidlertid etter hvilen. Ohi Omoijuanfo fikk en enkelt jobb med å sette inn reduseringen etter et flott angrep, før dramatikken tok overhånd.

Med kvarteret igjen av kampen tok Fredrik Gulbrandsen med seg ballen inn i feltet. Spissen prøvde å komme seg forbi Ulrik Flo, men gikk i bakken. TV-bildene viser tydelig at Gulbrandsen filmet, men det fikk ikke dommer Trygve Kjensli med seg.

Se situasjonen og referat fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Fra straffemerket var Petter Vaagan Moen iskald da han sikret ett poeng for Lillestrøm. Men etter kampen la Gulbrandsen seg helt flat etter den omstridte straffesituasjonen.

– Jeg er sikker på at han skal ta ut beinet og felle meg, men det gjorde han ikke. Da faller jeg, og da blir det jo filming. Rett og slett, sier en ærlig Gulbrandsen til TV 2 Sporten.

– Jeg legger meg flat og beklager det. Det er ikke sånt som skal skje i fotball.

Les også: Endelig kunne Solskjær glise etter Molde-seier

Ulrik Flo sier at Gulbrandsen innrømmet å ha filmet etter kampen, men Sogndal-spilleren innrømmer at han var forbannet over å ha mistet de tre poengene.

– Det er forbannet surt for å si det mildt. Jeg har mye frustrasjon inne i meg. Det kunne være tre livsviktige poeng for oss. Å miste det på en sånn måte, det er surt. Lillestrøm fortjener kanskje en utligning i sluttminuttene, men måten det skjer på er jo fryktelig irriterende, sier Flo til TV 2 Sporten.