Lampard håper på Mourinho-retur

Chelsea-veteran Frank Lampard (34) mener det er positivt for den engelske storklubben om José Mourinho vender tilbake og erstatter Rafael Benítez etter sesongen.

Den portugisiske Real Madrid-treneren ser ut til å ha mistet tilliten fra både spillere og supportere i den spanske hovedstaden, noe som har ført til en rekke spekulasjoner rundt hans fremtid.

Mourinho ledet Chelsea til blant annet to seriegull og FA-cupsuksess mellom 2004 og 2007. Frank Lampard var en av lagets viktigste spillere på den tiden. Han er overbevist om at det kun ville være positivt om Mourinho kommer tilbake.

– Han er en suksessfull trener, noe som ville vært bra for klubben. Jeg har sett spekulasjoner tidligere, hvor en helt annen trener har kommet inn døren til slutt. Man vet aldri hva som skjer, sa Lampard.

– Han er uansett en av de beste, om ikke den beste, manageren i verden.

José Mourinho har også vært koblet til Manchester United. Onsdag bekreftet Alex Ferguson at han gir seg etter sesongen. Likevel er engelske medier overbevist om at Everton-manager David Moyes blir ny United-sjef. (©NTB)