TRAFF UNGPIKEIDOLET: Utenlandske medier spekulerer hvorvidt norske Camilla Steenfeldt Foss har en romanse med Harry Styles.  (Foto: Faksimile Mail Online og The Sun)
TRAFF UNGPIKEIDOLET: Utenlandske medier spekulerer hvorvidt norske Camilla Steenfeldt Foss har en romanse med Harry Styles. (Foto: Faksimile Mail Online og The Sun)

Russejenta Camilla henges ut som boybandstjernens nye flamme

Flere utenlandske medier skriver om Camillas møte med ungpikeidolet Harry Styles fra One Direction. The Sun spekulerer i om hun er hans nye flamme.

– Det var flere jenter som kastet seg over ham, men han fokuserte bare på Camilla. Det ble ganske hett der inne, sier en kilde til britiske The Sun.

Det var natt til tirsdag denne uken at Harry Styles fra «One Direction» slo seg løs på russebussen Insider 2013 i Oslo. Her var blant annet 18 år gamle Camilla Steenfeldt-Foss. Bilder fra bussen figurerte i norsk presse dagen etter. Blant annet på vg.no.

Utenlands presse har åpenbart ikke forstått hva den norske russefeiringen er eller går ut på. The Sun skriver at Styles ble invitert inn i en buss full av norske fans hvor de festet.

Les også: One Direction flørter med fansen

One Direction-guttene ankom hovedstaden allerede mandag og flørtet med den norske fansen fra første stund.

Avbildet sammen

Harry Styles tilbrakte rundt tre timer på russebussen. Her ble det tatt en rekke bilder, blant annet av ham og Camilla. Dette bildet har ungjenta nå som profilbilde på Facebook-siden sin. Venner av henne postet også dette bildet på Twitter.

Utenlandske nettsteder spekulerer nå i hva som skjedde videre denne natten. De skriver at ungpikeidolet skal ha fått telefonnummeret til den norske jenta.

– Fans forteller at de ble observert mens de kysset, og hun ble sett på hotellet hans, sier en kilde til avisen.

Les også: – Dette har vært favorittkonserten hittil!

Harry Styles har tidligere innrømmet at han ikke får nok av sine fans.

– Jeg blir aldri lei av hylende jenter, sier han.

Traff Bieber

Dette er ikke den første superkjendisen Camilla avbildes med. Da Justin Bieber gjestet Oslo var Camilla en av de heldige som fikk treffe ham.

Til daglig er Camilla elev på Oslo Handelsgymnasium.

Kjente ekser

Tidligere har Harry Styles vært sammen med countryartisten Taylor Swift. Etter dette har han vært koblet til den 32 år gamle britiske TV-vertinnen Caroline Flack og Kimberly Stewart.

Les også: Slutt mellom One Direction-Harry Styles og Taylor Swift

Nå er det imidlertid norske Camilla som gjelder, i alle fall hvis vi skal tro The Sun.

TV2.no har førsøkt å komme i kontakt med Camilla Steenfeldt-Foss flere ganger, men har ikke lykkes. Camillas bestevenninne ønsker ikke å kommentere saken.