ETTERTRAKTET: Derbys stortalent Will Hughes er ønsket av storklubber både i England og utenfor de britiske øyer. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
ETTERTRAKTET: Derbys stortalent Will Hughes er ønsket av storklubber både i England og utenfor de britiske øyer. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – 18-åringen «alle» storklubbene vil ha

Og Arsenal er koblet til nok en keeper. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
En 18-åring uten Premier League-erfaring har fanget oppmerksomheten til Barcelona, Arsenal, Chelsea og Manchester City. Nå innrømmer Derby-manager Nigel Clough overfor Daily Star at han tviler på at han klarer å holde på Will Hughes så veldig mye lenger. Ryktene vil ha det til at City er i ferd med å komme med et bud på nærmere 100 millioner kroner for midtbanespilleren.

Liverpool og Manchester United har begge vist interesse for Porto-spissen Jackson Martinez. Russiske Anzji Makhatsjkala kom nylig med et svært lukrativt tilbud til colombianeren, som ble avvist da Martinez ikke skal være motivert av penger, melder TalkSport. Han ønsker å spille for en klubb som kan vinne titler, noe som nok også gjør Liverpool lite interessant.

Les også: Se Gryttens Ferguson-hyllest: «Så er den lange dagen over»
Les også: Her er Fergusons beste «hårfønere»

Da er nok sjansen større for at Liverpool kan klare å sikre seg Barcelonas Cristian Tello. 21-åringen har ikke fått forsikringer om at han vil bli satset på. Med Isaac Cuanca på vei tilbake etter en sesong på lån i Ajax, kan Tello være på vei bort fra Camp Nou, skriver Marca.

Artikkelen fortsetter under bildet.

USIKKER: Cristian Tello er usikker på om han har en fotballfremtid
  i Barcelona. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
USIKKER: Cristian Tello er usikker på om han har en fotballfremtid i Barcelona. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)

Hvis en fotballspiller får en veldig høy prislapp på seg, så kan du være sikker på at Manchester City blir interessert. Nå håper klubben å starte sommerhandlingen med å hente Isco fra Malaga. Det er mulig at oljeprisene er lave for tiden, for City skal ikke være interessert i å betale de nærmere 270 millionene som utkjøpsklausulen til midtbanespilleren lyder på, skriver Metro.

Alle veier fører til Rom, sies det. Og for Toby Alderweireld gjelder visst det. Ajax-stopperen var ønsket av Tottenham, Liverpool og Newcastle, men ifølge Tutto Mercato skal Roma være i sluttfasen av forhandlingene med den belgiske landslagsspilleren.

Les også: Her tyvlytter David Luiz til Tottenhams peptalk
Les også: Ronaldo scoret sitt Real-mål nummer 200

Manchester United mangler kanskje manager i noen timer til, men det stopper dem ikke fra å være i ryktespaltene. Den siste spilleren som er blitt koblet til klubben er den uruguayanske høyrebacken Guillermo Varela. Ifølge Tutto Mercato så har Peñarol innsett at de trolig mister 20-åringen i sommer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET AV UNITED: Guillermo Varela skal stå på Manchester Uniteds
  ønskeliste. (Foto: ALEJANDRO PAGNI/Afp)
ØNSKET AV UNITED: Guillermo Varela skal stå på Manchester Uniteds ønskeliste. (Foto: ALEJANDRO PAGNI/Afp)

Arsenal er snart koblet til hver eneste keeper i hele Europa. Den siste som skal være aktuell for The Gunners er Stuttgarts skuddstopper Sven Ulreich. Ifølge Daily Mail skal Arsenals speidere blitt observert på oppgjøret mellom Stuttgart og Freiburg. men det er ikke umulig speiderne var der for å kikke på Freiburgs midtbanespiller Matthias Ginter, som er blitt fulgt av Arsenal i lang tid.

Wilfried Bony scorer mål for moro skyld i Vitesse Arnheim. Nå ønsker ivorianeren å prøve seg i en større liga enn den nederlandske. West Ham har lenge vist interesse for spissen, men ifølge Jeune Afrique skal Monaco nå være favoritten til å sikre seg 24-åringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ETTERTRAKTET: Wilfried Bony (t.h.) har scoret mål på rekke og
  rad for Vitesse Arnheim denne sesongen. Her i duell med Mark van Bommel.
  (Foto: OLAF KRAAK/Afp)
ETTERTRAKTET: Wilfried Bony (t.h.) har scoret mål på rekke og rad for Vitesse Arnheim denne sesongen. Her i duell med Mark van Bommel. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)

Roque Santa Cruz har ikke bidratt med særlig mer enn lønnsutgifter for Manchester City etter overgangen fra Blackburn i 2009. Men til tross for forsøk fra The Citizens om å løse ham fra kontrakten, har han vært tro mot den feite lønnssjekken som kom hver måned. For å holde fotballformen ved like har han vært på lån til Blackburn, Real Betis og Malaga. Nå går kontraktstiden mot slutten, og det gjør også interessen fra klubber i Europa. Ifølge TalkSport blir trolig paraguayanerens neste stoppested Brasil. Både Botafogo og Flamengo skal være interessert i spissen.

Les også: Rooney vil bort – igjen
Les også: Uniteds styreformann møtte Ronaldo-agent i Madrid

Under VM i 1994 feiret Bebeto målene sine for Brasil med «vuggen» til ære for sin nyfødte sønn Mattheus. Nå er poden blitt stor, og ikke minst god i fotball. Så god at Juventus ønsker å hente ham fra Flamengo, skriver Lancenet. Men nå skal Juventus ønske å utsette overgangen til de kan få 18-åringen gratis i desember, noe pappa ikke synes noe om. Nå har Juventus fått frist til fredag hvis ikke havner Mattheus i en annen europeisk klubb.

I PAPPAS FOTSPOR: 18 år gamle Mattheus viser at eplet ikke faller
  langt fra stammen. Pappaen er den tidligere brasilianske landslagsspissen
  Bebeto. (Foto: Marcos Garcia/Ap)
I PAPPAS FOTSPOR: 18 år gamle Mattheus viser at eplet ikke faller langt fra stammen. Pappaen er den tidligere brasilianske landslagsspissen Bebeto. (Foto: Marcos Garcia/Ap)