Mats Zuccarello Aasen (Foto: Höök, Pontus/NTB scanpix)
Mats Zuccarello Aasen (Foto: Höök, Pontus/NTB scanpix)

Zuccarello og Rangers med ny seier: – Vi har full kontroll

New York Rangers sendte Washington Capitals hjem med nok et tap.

New York Rangers - Washington Capitals 4-3 (2-2 i kamper):

Mats Zuccarello Aasen kom nok en gang i poengprotokollen da New York Rangers tok sin andre strake 4-3-seier over Washington Capitals.

Dermed står det 2-2 i kamper, etter at begge lag har vunnet sine hjemmekamper.

– Det var strålende. At vi vinner er det viktigste. I dag føler jeg at vi har full kontroll. De får noen enkle mål. Sånn er det. Men jeg var ikke urolig, forteller Zuccarello Aasen til TV 2 Sporten.

Assist på ledermålet
Nordmannen noterte seg for assist da Dan Girardi sendte Rangers i ledelsen 3-2 et knapt minutt ut i siste periode.

– Synd at det ikke ble flere. Det er moro å bidra, smiler han.

For det var scoringen som vippet kampen i hjemmelagets favør. Seks minutter senere satte Derek Stepan inn 4-2. Da hjalp det lite for gjestene at Karl Alzner reduserte til 3-4.

Men kveldens store spiller var Carl Hagelin.

Svensken sikret seg gode forhandlingskort på hånden foran de forestående kontraktsforhandlingene.

Tøff bortekamp på fredag
Først spilte han frem Brad Richards til vertenes 1-0-scoring. Så satte han selv inn 2-0. Han var også nest sist på pucken på Stepans scoring.

Men skal Rangers videre så holder det ikke bare å vinne hjemmekampene. De må også vinne i Washington DC, hvor lagene møtes på fredag. Søndag spilles kamp seks i Madison Square Garden, før Capitals har hjemmebane i en eventuell sjuende kamp.

Rangers har hatt full kontroll på Alexander Ovetsjkin i de to hjemmekampene. Russeren hadde bare et skudd på mål i kamp fire. Men hjemme i Verizon Center pleier han å styre showet.

– Det blir en tøff kamp. Men vi får fortsette å spille vårt eget spill. Forhåpentligvis spille som vi gjorde i dag, og snike til oss en seier av to mulige der borte, sier Zuccarello Aasen.