Lekestue for Real Madrid

Det stormer rundt Real Madrid-trener José Mourinho, men onsdag slo laget hans til med hele 6-2 hjemme mot Málaga i spansk 1. divisjon.

Storseieren gjør at hovedstadsklubben i teorien fortsatt kan ta igjen serieleder og erkerival Barcelona på tabellen. Åtte poeng skiller lagene, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. Real har tre serierunder igjen av sesongen.

For Manuel Pellegrini ble det ikke et morsomt gjensyn med Santiago Bernabéu. Chileneren, som fikk sparken som Real-trener i 2010, fikk se laget sitt slippe inn seks mål.

Rául Albiol ga vertene en perfekt åpning til 1-0 etter bare tre minutter. Málaga slo tilbake ved spissveteranen Roque Santa Cruz tolv minutter senere, men håpet om å klå Real Madrid brast med utvisningen av Sergio Sánchez etter halvspilt første omgang.

Ikke lenge etterpå gjorde Cristiano Ronaldo opp for et misbrukt straffespark med å legge på til 2-1, mens Mesut Özil scoret hjemmelagets tredje scoring etter 34 minutter. Gjestene fikk en redusering ved Vitorino Antunes, men den var ikke mye til nytte da Karim Benzema ordnet 4-2 rett før pause.

Ytterligere to mål av Luka Modric og Ángel di Maria avsluttet målfesten for Real Madrid i annen omgang. Málaga mistet forsvarer Martín Demichelis etter 73 minutter, og måtte spille det siste kvarteret med ni mann. (©NTB)