titusyoung
titusyoung

NFL-spiller ble arrestert to (!) ganger på 15 timer

Den andre gangen fordi han prøvde å stjele tilbake sin egen bil som politiet hadde inndratt 15 timer tidligere.

Våren betyr spillefri for NFL-spillerne og da går det ikke langt mellom hver gang en NFL-spiller. Nesten daglig blir spillere hanket inn. Men at én spiller blir arrestert to ganger på samme dag tilhører sjeldenhetene.

Det ville Titus Young gjøre noe med.

Kjørte i ruspåvirket tilstand
Young ble nemlig først arrestert i California like etter midnatt natt til søndag for mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Bilen ble inndratt, Young fikk bot for hendelsen, og etter en liten oppstrammer ble han sluppet fri.

Men Young følte ikke at ett lovbrudd var nok.

For knappe 15 timer senere ble en mann observert klatrende over gjerdet hvor Youngs Ford Mustang var låst inn. Det var selvsagt Young som var på jakt etter bilen som ble tauet vekk av politiet.

LES OGSÅ: NFL-spillerens arrestasjonsfoto går sin seiersgang på nettet
LES OGSÅ: Her «frir» NFL-stjernen til Breanna (6)

Slo medspiller i magen på trening
Selvsagt ble Young tatt på fersk gjerning av politiet og arrestert på ny. Denne gang for forsøk på tyveri. Av noe som opprinnelig var hans egen eiendom.

Han ble tatt tilbake på samme sted som han ble 15 timer tidligere.

Young er for tiden klubbløs, men helgens gjerninger har nok ikke fristet mange beilere. Den utrolige historien er nemlig bare toppen av isfjellet, og Young ble sluppet fra kontrakten med Lions grunnet slike episoder. Det inkluderer blant annet å ha slått en annen lagkamerat i magen på trening.

Detroit Lions er forøvrig laget norske Håvard Rugland prøver å spille seg inn på. Rugland er nå i Detroit for å forsøke å sparke seg til en kontrakt med Lions.

– God første uke her i Detroit, tvitret Rugland for noen dager siden.