Sampdorias Mauro Icardi har blitt linket til Chelsea.  (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Reuters)
Sampdorias Mauro Icardi har blitt linket til Chelsea. (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Spansk og italiensk innspurt på oddsen onsdag

Sampdoria redder plassen

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Celta Vigo - Atletico Madrid (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,80 U: 1,70

Sampdoria - Catania H: 1,85 U: 2,60 B: 3,95

Totalodds: 3,15

Innleveringsfrist: 19:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Celta Vigo - Atletico Madrid (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,80 U: 1,70

Om kampen: Celta er nest nederst, to poeng fra siste lag på trygg grunn. De slo formfæle Levante 1-0 borte før det ble 1-1 her mot Athletic Bilbao. Vertene får her tilbake. Roberto Lago (f) og Natxo Insa (m) etter soning til dette oppgjøret. Demidov (f), Lorca (f), Pranjic (m) og Park (a) er ikke med. Atletico Madrid tapte 1-2 hjemme for Real Madrid før de måtte ta til takk med 0-0 her i Galicia mot Deportivo La Coruña. Poenget de tok i helgen sikret minst fjerdeplass i serien, men kampen mot Real Madrid om andreplassen ser ut til å være tapt. Med Koke (m) og Diego Costa (a) tilbake fra karantene kan de stille sterkere enn i helgen. Det var håp om at viktige Arda Turan (m) ville bli helt i orden, men han er ikke blant de 19 som er med i troppen. Atletico har 3-3-0 på sine seks siste reiser, og B er mest aktuelt, selv til markedets klart laveste odds.

Om spillet: Celta har 6/11 hjemme, Atletico Madrid 5/12 borte. Med slike tall burde "Under" være langt større favoritt enn konkurransedyktige 1,70 forteller. Celta pleier ikke å satse overilt fremover, og Atletico Madrid kan være tålmodige.

Sampdoria - Catania H: 1,85 U: 2,60 B: 3,95

Sampdoria har med tre kamper igjen å spille seks peng ned til streken, og altså ikke helt trygge. De skal møte Lazio og Juventus etter denne, og da vil det være greit å redde plassen i kveld. Vertene er uten seier på sju kamper, tapte 0-3 her for Fiorentina før det ble 1-3-tap borte for Udinese. Gastaldello (f) og Palombo (m) sonet sist, men begge er tilbake fra start nå. På skadefronten ser det riktig bra ut for hjemmelaget. Catania meldte seg nesten på i kampen om EL-spill, men 0-3-2 på de fem kampene før helgens 3-0-seier hjemme over nestjumbo Siena ødela. Med helgens seier er de oppe i 51 poeng, noe som er ny klubbrekord. Gjestene er nr. 8 og de kommer ikke til å bli tatt igjen av de nærmeste bak. De har 11-4-3 hjemme på Sicilia og 3-5-9 i bortekampene. Førstekeeper Andujar soner igjen. Nå er også Bellusci (f) suspendert. Alvarez (f) ble skadd i sist og er ikke med her. Capuano (f) er i tillegg ute siden helgens startoppstilling. Catania har 1-3-10 i tilsvarende oppgjør. Nå er de bortesvake ferdigspilte og stiller svekket mot et nær toppet og veldig motivert Sampdoria.

Få gratis kortleser her