KANDIDATER: Til årets lag i midtbane og angrep. Gareth Bale, Luis Suarez, Michael Carrick og Christian Benteke
KANDIDATER: Til årets lag i midtbane og angrep. Gareth Bale, Luis Suarez, Michael Carrick og Christian Benteke

Stem frem årets lag i Premier League: midtbane og angrep

Bli med og stem frem hvilke midtbane- og angrepsspillere som fortjener en plass på årets lag.

Premier League-sesongen 2012/2013 drar seg mot slutten, og i sedvanlig tradisjon innebærer sesongslutt at de beste av de beste skal kåres.

For to uker siden plukket den engelske spillerforeningen (PFA) ut årets spiller, årets unge spiller, samt årets lag i Premier League. Gareth Bale stakk av med prisene som årets spiller og årets unge spiller - årets lag ser slik ut:

David De Gea (Manchester United) - Pablo Zabaleta (Manchester City) ,Rio Ferdinand (Manchester United), Jan Vertonghen (Tottenham), Leighton Baines (Everton) - Juan Mata (Chelsea), Michael Carrick (Manchester United), Gareth Bale (Tottenham), Eden Hazard (Chelsea) - Robin van Persie (Manchester United), Luis Suarez (Liverpool)

Vi i TV 2 Sporten inviterer nå våre lesere til å stemme frem det de mener er årets lag i Premier League. Forrige uke ble kandidatene til beste keeper og forsvarsspillere lansert, før kandidatene til midtbane- og spissplassene blir presentert denne uken. Det endelige årets lag vil bli offentliggjort i forkant av sesongens siste serierunde - 19. mai.

Du kan fortsatt stemme på de defensive spillerne: Stem frem årets lag i Premier League: Keeper og forsvar

Nå er det altså opp til deg å bestemme hvem som fortjener en plass på årets lag.

Denne uken skal vi plukke ut midtbanespillere og angripere, og vi har valgt å følge den samme malen som spillernes kåring av årets lag - i en klassisk 4-4-2-oppstilling.

Les også: TV 2 Sportens lesere har talt: Luis Suarez er sesongens beste spiller i Premier League

Det betyr at noen vil være oppført i en posisjon som kanskje ikke stemmer 100 % med deres posisjon i laget, men de fortjener en plass i avstemningen.

TV 2 Sportens fotballekspert Ståle Solbakken har plukket ut kandidatene, som han gjorde med forsvarsspillerne forrige uke.

– Det er spillere som i stor grad har utmerket seg denne sesongen, sier Solbakken om de utvalgte.

– Fellesnevneren for kandidatene er at de i korte eller lange perioder har hatt betydning for hvordan det respektive laget har fungert.

Hvem som fortjener en plass på årets lag er det du som bestemmer. Gi din stemme under:

Sentrale midtbanespillere:

Høyrekanter:

Venstrekanter:

Spisser: