Jose Mourinho og Steve Kean
Jose Mourinho og Steve Kean

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Her er Mourinhos mann

Mens Manchester City vil hente Torres. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
Det begynner å skje litt i Chelsea. Uten å foregripe manageransettelsen på Stamford Bridge, så kan man si at Jose Mourinho er i ferd med å gjøre endringer. Og en av de første han vil ha på plass er Steve Kean, skriver Daily Mirror. Han ble latterliggjort i sin tid som manager for Blackburn, men Mourinho vil ha en assistent fra England.,Kean snakker flytende portugisisk, så de to kan ha mye moro bak ryggen på spillerne.

Nesten like sikkert som at Mourinho blir manager i Chelsea, er det at André Schürrle blir en del av spillergruppen i klubben. Tidligere har spillerens far bekreftet det, men nå innrømmer til og med Bayer Leverkusen at det eksisterer en avtale mellom Schürrle og Chelsea, melder Sky Sports.

Les også: Se Jørgen Horn redde ting i siste liten
Les også: Riises kritikk av lagkameratene provoserte NFF

Gareth Bale har hatt en fantastisk sesong og blir kåret til årets spiller av både dem som kan spille fotball og dem som ikke kan det. Det har gjort ham aktuell for klubber som kjemper om titler rundt om i både England og Europa. Men Bale er en hjemmekjær gutt, som gruer seg til å flytte familien sin til et nytt sted. Derfor er det nå svært aktuelt for ham å signere en ny kontrakt med Tottenham i stedet. Ifølge Metro vil Spurs nesten doble lønnen hans for å forlenge kontrakten med ett år.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gareth Bale hjerte (Foto: Tom Hevezi/Ap)
Gareth Bale hjerte (Foto: Tom Hevezi/Ap)

West Ham har egentlig trosset naturlovene ved å holde seg i Premier League med Jussi Jääskeläinen i mål. Nå har manager Sam Allardyce innsett at han neste sesong må ha en keeper i målet. The Sun skriver at Aston Villa-keeper Brad Guzan er førstevalget. Amerikaneren ble fristilt av tidligere manager Alex McLeish, men Paul Lambert ga ham ny kontrakt og satset på ham som førstekeeper.

Manchester United har visst bestemt seg for at Claudio Marchisio kan være mannen som tar klubbens midtbane opp på samme nivå som resten av laget. Interessen har vært kjent lenge, men ifølge Daily Mirror skal de røde djevlene være villig til å tilby en pakke til nærmere 200 millioner kroner, som inkluderer en småsutrete og overbetalt portugisisk ving - også kalt Nani.

Les også: Fansen stormet banen da Röslers Brentford ble klar for opprykksfinale
Les også: En halv million Dortmund-fans vil ha finalebilletter

Arsenal-manager Arsene Wenger har spart på konfirmasjonspengene sine i snart 50 år. År etter år har han motstått fristelsen av å bruke dem, men har i stedet lagt stukket unna alle de pengene han har fått fatt på. Nå har han visst bestemt seg for at tiden er inne for å knuse sparegrisen. Mye tyder på at Fiorentina-spissen Stevan Jovetic blir første innkjøp. Men ifølge Goal skal Wenger ha planer om å hente enda en toppspiss, og nå blir også Arsenal koblet til Robert Lewandowski. Borussia Dortmund skal være villig til å selge polakken billigere til England for å unngå at han havner i Bayern München. Manchester City-spissen Edin Dzeko skal også være aktuell for The Gunners.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Robert Lewandowski (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Robert Lewandowski (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)

Celtics Victor Wanyama ble koblet til Manchester United og Arsenal i januarvinduet. Men kenyaneren ble værende i glasgowklubben. Han må ha hatt en svak vårsesong, for nå er det ikke lenger storklubbene som blir satt i forbindelse med midtbanespilleren. Daily Mirror skriver nå at Southampton og Liverpool ønsker å hente Wanyama for å for å være bedre rustet for å kjempe om en Europaliga-plass neste sesong.

Stephane Mbia trøkket godt til på Twitter mandag, hvor han foreslo for Joey Barton at de to skulle bytte klubb igjen. I etterkant hevder kameruneren overfor The Guardian at han aldri hadde skrevet den tweeten eller oppfølgeren hvor han skrev at han ble presset til å slette den opprinnelige. Men lite tyder på at midtbanespilleren blir med QPR ned en divisjon.

Les også: Dortmund-fansen ba Götze dra til h...
Les også: Ferguson slakter Luiz: – Han rullet rundt som en døende svane

Manchester City vil hente Torres! Neida, ikke Fernando Torres. Selv ikke en klubb med ubegrensede midler vil kaste bort penger på spissen som en gang scoret mye mål. Det er navnebror Oliver Torres som skal stå på ønskelisten til de lyseblå. Talksport hevder at Roberto Mancini har hatt speidere ute og kikket på 18-åringen fra Atletico Madrid ved flere anledninger denne sesongen.

VIDUNDERBARN: Oliver Torres er «the next big thing» i spansk fotball. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
VIDUNDERBARN: Oliver Torres er «the next big thing» i spansk fotball. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)