jentene med One Direction
jentene med One Direction

One Direction flørter med fansen

Her får Martine Hoel og Hedda Muri drømmemøte med One Direction-guttene.

Da ungpike idolet Justin Bieber gjestet Norge i april, var det ingen fans eller presse som fikk se stjernen utenom de tre oppsatte konsertene i Telenor Arena og de arrangerte møtene «Meet and greet» som 100 fans hadde betalt i dyre dommer for.

Hedda-med-Liam-Payne
Hedda-med-Liam-Payne

Sjarmerer fansen

Det britisk-irske boybandet One Direction derimot ser ut til å ha en annen taktikk når de er i Norge, de møter gjerne fansen. For de fem jentene som var utenfor Holmenkollen Park hotell rundt tolv-tiden i dag, gikk drømmen i oppfyllelse da to av de fem bandmedlemmene tok seg tid til bildetaking og kyss på kinnet.

– Vi kom opp hit, og da satt vi der inne og plutselig ser vi Liam, og da løp vi ut. Vi var bare fem jenter her, så da var det ganske rolig, så vi fikk tatt bilde med han. Ti minutter senere så møtte vi Harry inne, så fikk vi bilde med kyss på kinnet, sier en glad Hedda Muri om sitt møte med guttene.

Martine-med-Harry-Styles
Martine-med-Harry-Styles
– Det var helt fantastisk, jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Det var helt sykt å se han stå forran deg og at han liksom var ordentlig da, han var veldig mye kjekkere i virkeligheten, sier Martine Hoel til TV 2.

– Det var det beste som kunne skjedd i dag egentlig, de var kjempehyggelige alle sammen, sier Amalie Steineger til TV 2.

Les også: Boyband-fenomenet One Direction er på vei til Norge

Håper ikke på for mye

Jentene som fikk møte to av medlemmene i One Direction hadde ikke håpet på for mye da de kom til Holmenkollen Park hotell.

– Man kan jo ikke håpe på for mye, for da blir man bare skuffet, men vi håpet jo veldig på å møte dem, sier Martine.

Venter på resten av gruppa

Martine-med-Liam
Martine-med-Liam
Selv om Hedda, Amalie og Martine nå har møtt to av guttene, står de fortsatt utenfor hotelelt i Holmenkollen og venter sammen med en økende mengde fans.

– Vi håper å få se de tre siste, sier Hedda.

– Det er en gjeng som har bestilt pizza her nå, og det er veldig koselig. Og så kan vi ikke dra hjem nå i tilfelle de kommer, sier Martine mens Amalie legger til:

– De må jo inn på hotellet igjen, så vi får se.

Alle tre skal selvsagt på konserten i Telenor Arena i morgen, hvor to av de skal møte dem igjen på «Meet and Greet» før konserten.

Les også: One Direction har ankommet Norge

Utsolgt Telenor arena

siste-one-direction
siste-one-direction
Tirsdag kveld holder den populære gruppa konsert for 18.000 fans i et utsolgt Telenor arena. Til tross for hysteriske tilstander da Justin Bieber var i landet, tar nå politiet det ganske med ro selv om de er på vakt.

– Det er ikke så mye hysteri rundt gruppen enda, men vi vet at fanskaren er unge, dedikerte og at de gleder seg veldig til konserten, sier innsatsleder i Asker og Bærum politidistrikt, Tom Berger.

Sitteplasser til alle

Hysteriet rundt Justin Bieber ble godt dokumentert i norske medier, men Berger mener det er store forskjeller mellom Justin-besøket og det som forventes når One Direction ankommer.

For det første holder One Direction én konsert, mot Biebers tre utsolgte konserter på Telenor Arena. For det andre har One Direction-konserten kun sittende publikum.

– Alle billettene har nummererte sitteplasser, så det er ingen vits i å stille seg i kø utenfor Telenor Arena i timevis på forhånd. Man har setet sitt uansett når man måtte komme, sier Berger, som anbefaler folk å reise kollektivt til arenaen.

God dialog med bandet

IDOL: Harry Style sammenlignes ofte med Justin Bieber, og ungpiker elsker boyband-medlemmen.  (Foto: Stella Pictures)
IDOL: Harry Style sammenlignes ofte med Justin Bieber, og ungpiker elsker boyband-medlemmen. (Foto: Stella Pictures)

Da Bieber var i byen lette fansen villt etter stjernen. Da sto det hylende fans utenfor The Thief, hotellet Justin Bieber bodde på, og på mange andre hoteller fans trodde idolet kunne bo. Berger mener det ikke vil bli like kaotisk i sentrum denne gangen.

– Vi har en helt annen dialog inn mot artistene enn vi hadde under Justin Biebers besøk. Vi får all den informasjonen vi trenger, og er mye bedre forberedt på det som måtte skje utenfor arenaen, beroliger innsatslederen.

Live Nation, som arrangerer konserten i Telenor Arena, ønsker ikke å si noe om hvordan de har lagt opp sikkerheten. De henviser til Telenor Arenas nettsider, og e-poster som har blitt sendt ut til alle som har kjøpt billetter til konserten.

Les også: Derfor trosset Justin Bieber politiet i Norge

Les også: – Flaks at ingen blir skadd

KAOS: Her forlater Harry Styles i One Direction hotellet sitt i Paris i april, mens hylende ungjenter prøver å få et glimt av superstjernen.  (Foto: Stella Pictures)
KAOS: Her forlater Harry Styles i One Direction hotellet sitt i Paris i april, mens hylende ungjenter prøver å få et glimt av superstjernen. (Foto: Stella Pictures)

– Verre enn Bieber

Ifølge Dagbladet ble det rapportert om kaotiske tilstander da One Direction var i Paris i slutten av april. En journalist fortalte avisen at det var kaotisk under besøket.

– Det var veldig mye folk både på konserten og der det ryktes at One Direction var til enhver tid. Det var mye verre enn da Justin Bieber var her. Bieber var ingenting i forhold.

Tv2.no følger One Direction mens de er i Norge, og i morgen kan du se flere livereportasjer fra køen utenfor Telenor Arena.