Davyslakt22
Davyslakt22

Davy slakter Brann: – Oppfører seg som en gjeng med puslinger som ikke har stolthet

TV 2-profilen er ikke nådig etter at Brann gikk på en ny bortesmell.

Søndag gikk Brann på et nytt nederlag da de tapte 3–1 borte mot Sogndal på Fosshaugane Campus.

Rødtrøyene har til tider vartet opp med festfotball og vunnet fire av fire kamper på hjemmebane denne sesongen. På bortebane har det derimot gått langt tråere. Tre tap og 1–9 i sekken er fasit etter tre kamper på fremmed gress.

De oppfører seg som en gjeng med puslinger som ikke har stolthet eller æresbegreper. De har ingenting.

Se Davys tirade i videovinduet øverst i artikkelen

– Oppfører seg som en gjeng puslinger
I «Fotballkveld» på TV 2 søndag kveld tok Davy Wathne et oppgjør med det han mener er karakterløse Brann-spillere.

– Du trenger ikke noe sjakktrekk for å slå Brann. Når de kommer inn til Fosshaugane Campus er de livredde og tynget av historien. De oppfører seg som en gjeng med puslinger som ikke har stolthet eller æresbegreper. De har ingenting. Det er like pinlig hvert år. Det er en skam og skandale, sier han.

Les også:Brann med nytt nederlag på bortebane: – En eneste lang dødball

Han etterlyser spillere som tar ansvar på banen og som representerer Brann på den måten klubben fortjener.

– Brann må se etter typer som går foran, som setter seg mål, som går foran i dueller og representerer Bergen på en verdig måte. Dette er ydmykende, sier han.

Se Sogndal knuse Brann under

716695

– Har Tippeligaens laveste bunnivå
Brann hentet Sogndals beste spiller Stéphane Badji like før sesongen startet. Spilleren var ment som en erstatter for midtbanemotoren Rudolph Austin. Badjis tilstedeværelse på Brann-midtbanen var likevel ikke nok til å slå sogningene på Fosshaugane søndag.

– Han er en finslepen tekniker og en flott spiller. Men man kan ikke reise inn der hvert eneste år og gjemme seg vekk. Det er det samme om man heter Huseklepp, Pusic eller Askar. Du kan ikke gjemme deg i motgang. Fotball-Bergen og Brann kan ikke år inn og år ut tulle bort poeng til de dårligste lagene i ligaen. Dette har vært et mønster i Branns måte å oppføre seg på. Brann har det laveste bunnivået i hele Tippeligaen, sier han.

Er du enig med Davy? Ta debatten i kommentarfeltet under