Messi-dobbel da Barcelona vendte til seier

Lionel Messi brukte et kvarter som innbytter på å ordne 4-2-seier over Betis søndag kveld. Dermed trenger Barcelona kun to poeng for å sikre La Liga-tittelen.

Laget fikk en oppreisning etter det pinlige 0-7-tapet for Bayern München i mesterligaen, men levde tidlig farlig også mot Betis.

Dorlan Pabón sendte gjestene i føringen allerede i kampens andre minutt. Alexis Sánchez kvitterte for Barca, men Rubén Pérez ga Betis 2-1-ledelse like før pause.

I annen omgang headet David Villa inn 2-2 på innlegg fra Dani Alves før han ble erstattet av Messi like etter. Å gi argentineren sjansen skulle vise seg å være en genistrek av trener Tito Vilanova.

Tre minutter tok det før Messi satte et frispark i mål bak Betis-målvakt Adrian. elleve minutter senere var Sánchez servitør da toppscoreren punkterte kampen med sin andre scoring for kvelden.

Seieren gjør at Barcelona har elleve poengs forsprang til Real Madrid når fire kamper gjenstår. Dermed kan ligatrofeet heves med seier hjemme mot Atlético neste helg. (©NTB)