Real Madrid fikk slite for seieren

Valladolid bød på hardere motstand enn ventet for Real Madrid, men storlaget trygget 2.-plassen i La Liga med 4-3-seier på hjemmebane lørdag.

Cristiano Ronaldo scoret to ganger for et Real Madrid-lag som går fra seier til seier i ligaen. Fire dager etter at laget ble slått ut av mesterligaen av Borussia Dortmund, ble det målfest på Santiago Bernabéu.

Tre måneder er gått siden José Mourinhos stjernelag har tapt i ligaen. Forrige poengtap kom borte mot Zaragoza (1-1) 30. mars. Men som så ofte denne sesongen kom Real under tidlig.

Sju minutter var spilt da Óscar González gjorde 1-0 til gjestene. Deretter skapte et selvmål av Marc Valiente balanse i regnskapet. Ronaldo vendte til 2-1-ledelse for Real, men Javi Guerra sørget for at det igjen var uavgjort ved pause.

Real var ikke dominerende i banespillet, men skapte klart flest sjanser. Tre minutter ut i annen omgang gjorde Kaká 3-2. Ronaldo punkterte kampen med sitt andre mål i det 70. minuttet, men Lluis Sastres scoring tre minutter før slutt gjorde at det var spenning hele veien.

Med en ny trepoenger er Real åtte poeng foran byrival og tabelltreer Atlético. Sistnevnte spilte 0-0 borte mot Deportivo La Coruña lørdag kveld. (©NTB)