Micke Dorsin (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)
Micke Dorsin (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)

Rosenborg slo tilbake og tok poeng: – Godt for moralen i laget

Rosenborg hentet 0-2 til 2-2 på Color Line Stadion.

Aalesund - Rosenborg 2-2:

Color Line Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): En scoring av Leke James i det 26. spilleminutt og Fredrik Ulvestad i det 52. minutt sørget for at Aalesund gikk opp i ledelsen 2-0 mot Rosenborg.

Se høydepunkter og scoringer i videovinduet øverst!

Men scoringer av Tarik Elyounoussi og innbytter John Chibuike sørget for at Rosenborg klarte 2-2 borte mot Aalesund i Tippeligaen lørdag.

LES OGSÅ: Vålerenga vant i Sandnes: – Det var en skikkelig drittkamp

– Vi startet ikke så bra, men kommer mer med i kampen etter pause. Det er bra for moralen å få med seg poeng. Vi er litt formsvake for tiden, men å snu 0-2 til 2-2 er veldig, veldig bra

– Godt for moralen
Rosenborg-kaptein Micke Dorsin er strålende fornøyd med snuoperasjonen.

– Vi startet ikke så bra, men kommer mer med i kampen etter pause. Det er bra for moralen å få med seg poeng. Vi er litt formsvake for tiden, men å snu 0-2 til 2-2 er veldig, veldig bra, oppsummerte svensken overfor C More etter kampen.

Aalesunds Jonatan Tollås Nation likte ikke at hjemmelaget rotet bort ledelsen.

– Folk var slitne og vi hadde ikke mange å sette inn fra benken. Men det er klart vi ikke kan være fornøyd med å slippe Rosenborg tilbake inn i kampen på denne måten, sa han.

LES OGSÅ: Haugesund-spiller råklinte med gulvmopp

Mikkel Diskerud (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)
Mikkel Diskerud (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)

– Positivt for gruppen
Rosenborgs hadde tapt to kamper på rad før oppgjøret mot AaFK. Nå tror Per Joar Hansen at trenden er snudd for trønderne.

– Ja, det var veldig sterkt å komme tilbake på en slik måte. Vi spiller en svak førsteomgang og får 2-0 i trynet et stykke ut i kampen. Måten vi henter igjen Aalesund på er veldig god, og vi er faktisk svært nære å gjøre 3-2 mot slutten, sa Perry til C More.

– Jeg er fornøyd med å ta med oss ett poeng her i fra. At vi kommer tilbake på en slik måte etter litt motgang vil styrke laget og gruppen på en positiv måte, fortsatte han.

LES OGSÅ: Så glad ble Rekdal etter seier over Aalesund: – Kun glede over tre poeng

Jan Jönsson (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Jan Jönsson (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

– Aalesund burde vunnet
Aalesunds trener Jan Jönsson fikk som kjent sparken fra Rosenborg i fjor. Han er uenig i at gamleklubben fortente å vinne kampen på Color Line Stadion.

– Alle tre poengene kunne fort blitt værende igjen her i Ålesund. Vi gjør en god kamp, men er nok fremdeles litt slitne etter cupkampen tidligere i uken, sa svensken.

Aalesund topper fremdeles tabellen med 14 poeng etter sju serierunder. Rosenborg ligger på en 5. plass med 11 poeng etter like mange spilte kamper.

Slik var Aalesund - Rosenborg minutt for minutt