Stabæk fortsatt uten seier i 1. divisjon

Stabæk tok ledelsen, men klarte kun 2-2 hjemme mot Bryne lørdag. Dermed står Petter Belsviks gutter med kun fire poeng fra fem kamper etter nedrykket til 1. divisjon.

Hjemmelaget sliter med å få ting til å flyte, men var best i førsteomgangen mot Bryne. Det måtte riktig nok en keepertabbe til før blåtrøyene tok ledelsen. Anders Kristiansen glapp corneren fra Timmi Johansen og lot ballen gå rett i mål.

Etter hvilen brukte Brynes Jon Helge Tveita ett minutt på å vende kampen. I det 52. minuttet kom han seg fri på venstrekanten og tuppet inn utligningen. Like etter var Stabæk-målvakt Mande Sayouba klønete da han feilberegnet Tveitas innlegg, som gikk rett i mål til 2-1-ledelse.

I det 75. minuttet ordnet Luc Kassi uavgjort med sitt første obligatoriske Stabæk-mål. Han fikk ballen fra Fredrik Brustad, som med sin hurtighet stadig var en trussel for Bryne-forsvaret.

Ubeseirede Bryne har plukket åtte poeng på sine fire kamper og er nummer to i 1. divisjon. For Stabæk er situasjonen annerledes etter fire uavgjorte og ett tap.

– Vi burde avgjort kampen etter en god første omgang, men da vi fikk to mål imot, synes jeg det var sterkt av oss å komme tilbake igjen. Resultatet kunne bikket begge veier, sa målscorer Johansen til Budstikka. (©NTB)