Hull sikret opprykk i dramatisk avslutning

Hull kunne blitt hindret opprykk av Nicky Maynards sene utligningsmål, men laget tok seg tilbake til Premier League da Watford feilet i den spennende sesongavslutningen.

De gulkledde vertene trengte seier hjemme mot serievinner Cardiff for å sikre opprykket. Alt så bra ut da Nick Proschwitz og Paul McShane vendte til 2-1-ledelse i annen omgang, men i sluttminuttene ble det dramatisk på Hulls hjemmebane.

Først fikk gjestenes Andrew Taylor sitt andre gule kort for en takling mot Ahmed Elmohamady. Og i tilleggstiden handset Abdoulaye Faye i eget felt og lagde straffe til Cardiff. Den satte Maynard i mål, og Hull-spillerne måtte vente før de kunne slippe jubelen løs.

Watford kunne ta Hulls plass med seier hjemme mot Leeds. Vertene måtte klare seg med 10 mann i annen omgang etter at Troy Deeney ble utvist på stillingen 1-1.

Også i Watford-kampen falt avgjørelsen helt på tampen. I siste ordinære spilleminutt scoret Leeds-angriperen Ross McCormack til 2-1. Watford må dermed ut i opprykksspill om den siste Premier League-plassen.

Hulls manager, den tidligere Manchester United-stopperen Steve Bruce, var ekstatisk etter at opprykket var sikret. (©NTB)