Eurojackpot trekning: Aylar Lie og Geir Håkonsund  (Foto: Bjørn Wad)
Eurojackpot trekning: Aylar Lie og Geir Håkonsund (Foto: Bjørn Wad)

Vant 102 mill. - fikk gåsehud

En mann fra Telemark vant tidenes største norske lottogevinst.

Det var i spillet Eurojackpot, som trekkes på TV 2 hver fredag kveld, som utløste den massive premien fredag kveld. 102.599.010 kroner lyder førstepremien på, og vinneren er en mann fra Telemark.

- 102 millioner kroner? Det er bare ikke mulig - nå får jeg gåsehud! sa mannen da Norsk Tipping endelig fikk tak i vinneren lørdag formiddag.

Mannen er i utlandet, men hadde fått med seg at det var en telemarking som stakk av med førstepremien.

- Jeg så at noen hadde forsøkt å ringe meg fredag kveld og forsøkte å ringe tilbake i natt. Selv om jeg kom til Norsk Tipping, sa jeg til meg selv og kona at det kan være at vi har vunnet i et annet spill, sa mannen.

Dette er første gang en norsk spiller vinner førstepremie i Eurojackpot. Spillet er et europeisk lotteri med 14 medlemsland; Norge, Tyskland, Danmark, Finland, Estland, Nederland, Slovenia, Island, Litauen, Sverige, Latvia, Kroatia, Italia og Spania.

Premierekorden i spillet lyder på 344 millioner kroner og gikk til en tysk spiller 12. april. Førstepremien i Eurojackpot kan komme opp i ca. 630 millioner kroner! Eurojackpot sendes sent fredag kveld på TV2 og har Aylar og Geir Håkonsund som programledere.

Spill Eurojackpot HER.