Arsène Wenger (Foto: Kirsty Wigglesworth, © AG TH**LON**)
Arsène Wenger (Foto: Kirsty Wigglesworth, © AG TH**LON**)

PSG vil hente Wenger i sommer

Paris Saint-Germains rike eiere tror de kan lokke Arsene Wenger hjem til Frankrike.

Det anstrengte forholdet mellom sportsdirektør Leonardo og trener Carlo Ancelotti kan se ut til å ende med at sistnevnte forsvinner fra Paris Saint-Germain i sommer.

Jose Mourinho har hele tiden vært PSG-ledelsens førstevalg som Ancelottis etterfølger, men det kan se ut til at penger ikke er nok til å lokke portugiseren til den franske hovedstaden.

I stedet melder La Parisien at Arsene Wenger skal være på vei til klubben.

Har aldri brutt en kontrakt
Wenger har ett år igjen av kontrakten sin med Arsenal, og sa senest i helgen at han aldri har brutt en kontrakt i sitt liv, og vil ikke gjøre det denne gangen heller.

– For det første så vet jeg ikke så veldig mye om det som blir sagt om meg. Jeg konsentrerer meg bare om neste kamp og neste sesong. Når kontrakten min går ut så vil jeg se hva jeg gjør. Jeg har aldri brutt en kontrakt, og jeg kan ikke se hva som kan endre det i min alder, sa han på pressekonferansen etter 1-1-kampen mot Manchester United.

Men nå spekuleres det i om det siste året er et opsjonsår.

Uansett så skal PSGs rike eiere være optimistisk med tanke på å kjøpe Wenger fri fra kontrakten med The Gunners.

Ifølge avisen skal Wenger ha et møte med PSG-eierne i neste uke.

Löw ny Arsenal-manager?
Daily Telegraph skriver at flørten med den franske toppklubben også kan være et spill fra Wengers side for å få Arsenals økonomisk tilbakeholdne ledere til å åpne lommeboken for virkelig storhandling i sommer.

Wenger har fått mye vrede mot seg den siste sesongen. Deler av Arsenal-fansen har vendt ham ryggen etter at klubben har kommet lenger og lenger etter Manchester-klubbene, og i realiteten har spilt om tredje- og fjerdeplasser de siste sesongene.

Dersom han skulle velge å takke av etter 17 år i sjefsstolen, så lanseres Tysklands landslagssjef Joachim Löw som favoritt til å overta. Jürgen Klopp, David Moyes og Dennis Bergkamp er andre navn som blir nevnt som Wengers etterfølger.