aStjernene (Foto: Henrik Rohde Kloch)
aStjernene (Foto: Henrik Rohde Kloch)
Stjernene 22 (Foto: Henrik Rohde Kloch)
Stjernene 22 (Foto: Henrik Rohde Kloch)

Utleverer seg i nytt TV 2-program

– Det er selvfølgelig interessant å se hvordan skjebnen har ført folk dit de er i dag, sier Toralv Maurstad.

I forrige uke kom Toralv Maurstad, Dennis Storhøi, Fredrik Græsvik, Lise Karlsnes og Gro Hammerseng hjem fra en herregård i italia, hvor de har levd sammen og lært herandre bedre å kjenne.

I portrettserien «Stjernene på slottet» samles fem stjerner, i like mange dager, for å snakke om sine liv og karrierer. Hver av dem er viet en dag der de står i fokus og forteller sin historie. På sin dag bestemmer hovedpersonen hva alle skal spise til frokost, lunsj og middag, samt hvilke aktiviteter de skal gjøre den dagen.

Sa ja til Toscana

Toralv Maurstad en den eldste av de fem stjernene som tok turen til Italia for å bli bedre kjent med noen han ikke kjente fra før. Han vet ikke helt hvorfor han sa ja til å bli med.

– Nei, si det. Jeg lengtet jo etter Toscana og litt sol da, sier han lurt i telefonen til Tv2.no.

Han syntes det var interessant å bli kjent med de andre deltakerne.

– Det var jo folk fra forskjellige områder, så det var stas å høre om hva de har opplevd, og spennende å møte så mange begavede mennesker. Jeg kjente ingen av dem privat, så det var selvfølgelig interessant å se hvordan skjebnen har ført folk dit de er i dag, sier Maurstad.

Gror sammen

Skuespiller Dennis Storhøi har jobbet sammen med Toralv Maurstad tidligere, men resten av gjengen kjente han ikke fra før.

– Det var veldig fint å komme så nærme innpå hverandre som vi gjorde, og i den settingen så var det en veldig spennende måte å jobbe på, sier Dennis Storhøi som er veldig fornøyd etter endt Italia-opphold.

Han kan ikke få snakket varmt nok om dagene på vingården. Han syntes det var en flott opplevelse å møte så mange interessante mennesker.

– Man gror sammen, så jeg for min del må si at disse fem dagene var en spesiell opplevelse, kanskje mer enn man skulle trodd, form man er i en komfortsone hvor man er privat selv om man har kamera rettet på seg, kanskje en motsetning akkurat det, men det blir nært på en fin måte uten at det overskrider noen grenser, og den balansen var veldig fin, sier Storhøi til Tv2.no og legger til.

– Jeg ble veldig glad i disse fire menneskene.

Hektiske dager

Selv om de fem stjernene levde sammen på en flott vingård og egentlig ikke gjorde annet enn å snakke med hverandre, spise god mat og oppleve hyggelige ting, så innrømmer både Maurstad og Storhøi at det var hektiske dager.

– Det var fint å være på en location sammen fra morgen til kvelden. Men det var hektisk og lange dager, og vi fikk ikke så mye tid til oss selv, og i utgangspunktet vil man si at det er vanskelig. Det er en konsentrasjon å lytte og å fortelle om seg selv, men så hadde vi aktiviteter som gjorde at det bragte oss nære hverandre på mange forskjellige vis. Det var en fin opplevelse å være med på, sier Storhøi.

En fin reise

Dennis Storhøi mener at det var en ny opplevelse å få være med på dette programmet.

– Det var en reise på mange måter som ikke ble styrt inn på veier, man fikk fortelle historien sin selv, med noen som lyttet, og da blir det blir det annen type historie.

Stjernene-22 (Foto: Henrik Rohde Kloch)
Stjernene-22 (Foto: Henrik Rohde Kloch)