tirrer hulken_4 (Foto: Scanpix/TV 2)
tirrer hulken_4 (Foto: Scanpix/TV 2)

Bille Nielsen i strupen på Høiland: – Se meg i ansiktet når du sier det, pingle

Rosenborg-spissen likte ikke Tommy Høilands Twitter-melding etter den dramatiske kampen på Lerkendal.

Oslo (TV 2 Sporten): To av Tippeligaens mest fargerike spillere havnet i en frisk Twitter-krangel etter Sandnes Ulfs overraskende 1-0-seier på Lerkendal.

Noe av det siste som skjedde i oppgjøret var at Bille Nielsen fikk sitt andre gule kort etter en duell med keeper Sean McDermott og rev i stykker sin egen drakt i frustrasjon.

– DEILIG!!!!! Så ut som lille Bille ville ha Sandnes drakt på slutten:) skrev Sandnes Ulf-spiss Tommy Høiland på Twitter. som etter hvert fikk svar fra Bille Nielsen:

– Se meg i ansiktet når du sier det, i stedet for å være supermann på Twitter! #pingle.

Også Branns Amin Askar reagerte etter Bille Nielsens røde kort. Han skrev meldte følgende på mikrobloggtjenesten adressert til spissen kort tid etter kampslutt:

– Cry me a river Mr cocky! #TakkForSist #Lose #BadAttitude.

Slettet Twitter-melding
Askar slettet senere meldingen, og skrev én time etter kampslutt på Lerkendal:

– Denne tweeten var selvfølgelig ment med et glimt i øyet. Mange som ikke likte dette. Fikk en melding av @NickiBille14 etter vi tapte der oppe. Dumt tidspunkt å stikke tilbake på når en spiller har det så kjipt. #Sorry.

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

715187

Bille Nielsen brukte også sin Twitter-konto for å forklare seg etter at flere reagerte på han sørget for at draktsettet på Lerkendal ikke lenger er fulltallig.

– Du skal aldri tvile på min lojalitet til drakten. Jeg er en person med følelser, og så lenge jeg spiller her, vil jeg dø for denne drakten, skriver RBK-spissen på Twitter.

Etter pingle-tweeten ble det stille fra Bille Nielsen. Rosenborg bekrefter at dansken ble kontaktet. Spissen fikk beskjed om å stoppe tvitringen.

– Selvfølgelig fulgte vi opp det der. Jeg vet ikke konkret hva Bille Nielsen fikk beskjed om, men det ble ikke noe mer tvitring etter svaret til Tommy Høiland i alle fall, sier organisasjonsleder Trond Alstad til adressa.no mandag morgen.

Overfor TV 2 Sporten ønsker ikke Høiland å utdype gårsdagens Twitter-melding mandag morgen.

– Er ferdig med kampen og fokuserer på neste. Gidder ikke kommentere noe, skriver spilleren i en tekstmelding.

Oppgitt trener
Slik forklarer Bille Nielsen drakt-rivingen:

– Det var i stedet for å si noe dumt til dommeren. Jeg har så mange følelser i kroppen min. Jeg er et følelsesmenneske, og når jeg får et rødt kort jeg ikke skulle fått blir jeg sint. Jeg hadde så mye aggresjon i kroppen, og på den måten kom det ut. Det har overhodet ikke noe å gjøre med at jeg ikke har respekt for Rosenborg-drakten, den bærer jeg med stolthet, forteller han til TV 2 Sporten.

Trener Per Joar Hansen har allerede reagert på spillere som ikke vil feire scoringer eller varme opp denne sesongen. Han var heller ikke spesielt fornøyd med Bille Nielsen reaksjon etter utvisningen.

– Man river aldri av seg drakten, den skal man bære med stolthet. Men vi får ta det på frustrasjonskontoen da han sannsynligvis skulle hatt straffe der, sier «Perry» til TV 2 Sporten.

715246