Lyon holdt unna

Lyon holdt naboklubben Saint-Étienne bak seg på tabellen med 1-1 i søndagens lokaloppgjør i fransk fotball. Paris Saint-Germain opprettholdt luken til Marseille.

Kurt Zouma ga Saint-Étienne ledelsen etter en snau halvtime mot Lyon, og spissduoen Brandão og Pierre-Emerick Aubameyang hadde store sjanser til å punktere kampen for den nybakte ligacupvinneren.

Yoann Gourcuff utlignet for Lyon i det 55. minutt av en kamp som ble stoppet flere minutter på grunn av bråk mellom rivaliserende supportere på tribunene.

Saint-Étienne er fortsatt ubeseiret i serien siden årsskiftet, men laget er fortsatt to poeng bak Lyon i kampen om den tredje og siste mesterligaplassen. Saint-Étienne har også igjen vanskelige bortekamper mot Marseille og Lille.

Senere tok E. Thonon Gaillard imot serieleder Paris Saint-Germain. Førstnevnte slo sistnevnte ut av cupen tidligere i april, men søndag kveld ble det annerledes.

Etter en målløs første omgang brukte Javier Pastore bare minutter på å score i annen. Det ble kampens eneste mål, men PSG fikk både Marco Verratti og David Beckham utvist mot slutten av kampen. Det ble også tumulter mellom de to lagenes spillere etter kampslutt. (©NTB)