neymar leandro 1
neymar leandro 1

Her får Neymar smake sin egen medisin

Vidunderbarn holdt finteshow mot superstjernen.

Det kryr av stortalenter i Brasil, og det mest kjent av dem er Neymar. 21-åringen med det heftige finterepertoaret blir konstant koplet til Europas største klubber, men lørdag fikk han en smak av egen medisin da Palmeiras-stortalentet Leandro (19) ydmyket ham med å holde sitt eget finteshow.

Se video over!

Det var imidlertid Neymar som kunne glise til slutt. Etter 1-1 ved full tid måtte det straffer til for å avgjøre hvem som skulle ta seg til semifinalen i Campeonato Paulista.

Der satte Santos fire straffer på rappen, mens Kleber og nettopp Leandro bommet for Palmeiras.

Men selv om det ble straffebom så skal man ikke se bort fra at man hører mye om Leandro i nær fremtid.

Les også: Her avslutter han Benficas utrolige drømmeangrep med volleyfulltreffer

Scoret i Brasil-debuten
19-åringen, som eies av Grêmio men er på lån til Palmeiras, debuterte for Brasil tidligere denne måneden. Det var i en kamp mot Bolivia han fikk sjansen, og unggutten kronet landslagsdebuten med en scoring.

Men det spørs om det blir europeiske storklubber som får glede av Leandros tjenester med det første. Etter landslagsdebuten uttalte Leandro at han aller helst har lyst til å melde permanent overgang fra Grêmio til Palmeiras.

– Jeg trives veldig godt i Palmeiras og jeg har en flott utvikling her. Jeg har kunnet hjelpe Palmeiras på banen. Om jeg fikk valget mellom å bli her og å gå til Grêmio, så ville jeg valgt å bli her, uttalte han ifølge Sambafoot.

Rimelig
Dersom Palmeiras vil gjøre overgangen permanent har den en opsjon som sier at de under hele låneperioden har muligheten til å hente Leandro for fem millioner euro, som tilsvarer i underkant av 40 millioner norske kroner.

Det kan bli en investering som gir god avkastning, og klubbpresident Paulo Nombre har uttalt at han er interessert i å gjøre overgangen permanent.