Zuccarello-assist i siste grunnseriekamp

Mats Zuccarello Aasen hadde assist på det siste New York Rangers-målet i grunnserien da New Jersey Devils ble slått 4-0 lørdag.

Sluttspillplassen i NHL var allerede sikret, men Rangers tok seg med seieren opp til 6.-plass i Eastern Conference, unngikk toppseedede Pittsburgh Penguins og møter Washington Capitals i første sluttspillrunde.

Fjorårsfinalist Devils blir tilskuer til sluttspillet og rundet av sesongen sin i nabooppgjøret lørdag.

Zuccarello var på isen ved de to siste målene, begge scoret av Rick Nash. På 4-0-målet kom pasningen fra nordmannen, og han fikk skryt fra trener John Tortorella for sitt spill i en ny rekkesammensetning med Nash og Brad Richards.

– De fungerer godt sammen, og «Zucc» har mye med det å gjøre. Han var sentral i det siste målet. Ikke bare var det en fin pasning, men han skapte angrepet ved å holde på pucken. Han har gode offensive instinkter, spiller raskere og er bedre uten puck, sa treneren.

– Det er lett å spille med «Richie» og «Nasher». Det er to verdensklassespillere, og jeg prøver bare å ikke komme i veien for dem, sa Zuccarello til klubbens nettsted. (©NTB)