wolves fans_2
wolves fans_2
wolves
wolves

Wolves mot nedrykk – rasende fans stormet banen i protest

Drama i topp- og bunnstriden i Championship. Hull misbrukte sjansen til å rykke direkte opp. Wolves i kjempetrøbbel.

Wolverhampton stirrer nedrykksspøkelset i hvitøyet etter å ha tapte 1-2 hjemme for Burnley lørdag.

Danny Ings og Martin Paterson scoret målene som sørger for at det nå kun er målforskjell som kan redde ulvene.

Michael Duff ble utvist for gjestene med 25 minutter igjen, men kun Nouha Dicko maktet å få ballen i mål for ulvene.

Med nedrykket bare én kamp unna tok frustrasjonen overhånd for fansen, som stormet banen for å vise sin misnøye med lagets innsats.

Se målene og banestormingen over!

Championship i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Hull misbrukte sjansen
Hull ville vært sikret opprykk til Premier League dersom de slo nedrykkstruede Barnsley borte, men hjemmelagets Jacob Mellis og Chris O’Grady ville det annerledes og sørget for 2-0-seier over Steve Bruces menn.

Også her ble det banestorming - av glade Barnsley-fans:

714722

Dermed blir det avgjort i siste serierunde om det blir Hull eller Watford som rykker rett opp. Hull tar imot serievinner Cardiff på hjemmebane, mens Leeds gjester Watford.

Nedrykksdrama
For Barnsley var seieren vanvittig viktig. De ligger på 21. plass, men har nå tre poeng ned til Peterborough (som møter Sheffield Wednesday senere lørdag kveld) og Wolves.

Wolverhampton (51 poeng) er nå nødt til å vinne sin siste kamp dersom de skal unngå nedrykk, samtidig som de avhengig av at Barnsley (54 poeng) og Peterborough (54 poeng) skal tape.

Skulle Wolves vinne og begge konkurrentene tape vil i så fall målforskjell bli avgjørende. Per nå er status -12 for Wolves, -8 for Peterborough og -14 for Barnsley.

Wolves-håpet er med andre ord syltynn teori.

Wolves møter Brighton borte i sin siste kamp. Der kan de vente seg knalltøff kamp mot topplaget, men heldigvis for ulvene sikret Brighton seg plass i playoffen da de slo Leeds 2-1 borte.

Tøff playoffkamp
I playoffen får Brighton følge av enten Watford eller Hull, mens det fremdeles er kamp om de to siste plassene.

Crystal Palace (som har én kamp mindre spilt) står med 68 poeng, og i skrivende stund ligger Bolton an til å slå følge med de i playoffen. De ligger på 6. plass med 67 poeng.

Men det er to lag som truer bak: Nottingham er à poeng med tre måls dårligere målforskjell, mens Leicester på 8. plass har 65 poeng og kan også passere.