Carina Dahl (Foto: TV 2)
Carina Dahl (Foto: TV 2)
Carina Dahl (Foto: TV 2)
Carina Dahl (Foto: TV 2)
VMan P714435
VMan P714435

Carina Dahl slår tilbake mot fordommene

Mener det har vært vanskeligere å bli tatt seriøst på grunn av sin TV- og modellfortid.

Carina Dahl (27) er for tiden aktuell med singelen «I don't care», og spilte for kort tid siden inn musikkvideoen til sin nye låt i den spanske storbyen Barcelona.

– Vi lager en video som er veldig spontan. Vi må bare ta situasjoner og spørre dem vi møter om de vil være med i musikkvideoen, sier Carina til «God kveld Norge» under innspillingen i Barcelona.

Les også:«Tigerstaden»-jentene i full krangel etter nakenshoot

TV-fortid

Carina var ikke vond å be om å lage show i de spanske gatene, og danset rundt med tilfeldig forbipasserende. Så er hun heller ikke fremmed for å by på seg selv og sprenge grenser.

I 2006 ble Carina et kjent ansikt i både Norge og Sverige etter å ha deltatt i den norsk-svenske «Big Brother» på Tv Norge. Siden da har hun deltatt to ganger i «Melodi Grand Prix», og har gjort reality ut av hverdagslivet sitt i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden». I tillegg har Carina i en periode jobbet som glamourmodell.

Nå mener Carina at det har vært vanskeligere for henne å bli tatt seriøst av musikkanmeldere på grunn av sin TV- og modellfortid.

Les også:Se Carina Dahls rykende ferske musikkvideo

Hindere

– Det har absolutt vært hindrere i forhold til det å overbevise. Jeg har gjort andre ting enn musikk. Jeg har ikke sittet med en gitar konstant hver gang folk har sett meg, jeg har gjort andre ting. Men det har bare bidratt til å gjøre meg til den jeg er, og gir meg ting å skrive låter om.

«I don't care» er blitt A-listet på flere radiostasjoner, men til tross for god respons for musikken har Carina opplevd å få lave terningkast for musikken sin av anmeldere.

– Jeg lurer bare på hvilke terningkast man hadde fått hvis man ikke visste hvem som synger låta. Det tror jeg kunne ha gjort et utfall. Det er jo ingen hemmelighet at visse kritikere har bestemt seg for at jeg har vært modell, og at det da er det jeg er. Men det går an å ha flere baller i lufta, sier Carina Dahl til «God kveld Norge».

Les også:Dette gjør «Tigerstaden»-Carina griseforbanna