Bjørn Einar Romøren (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
Bjørn Einar Romøren (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Romøren vraket fra landslaget

Får ikke plass i OL-sesongen.

Bjørn Einar Romøren blir ikke en del av landslaget i OL-sesongen 2013/14. Det er klart etter dagens presentasjon av hopplandslaget.

Se intervju med Alexander Stöckl i videovinduet øverst!

Romøren har slitt med ryggsmerter i lang tid. Forrige sesong ble fullstendig spolert.

Kommende sesong skal Romøren trene med Kollenhopp.

– Det ligger veldig i ordet A-landslag at det er det beste opplegget. Og jeg hadde selvfølgelig lyst til å kunne gå OL-sesongen 2014 i møtet med opplegget fra NSF. Men jeg har forståelse og respekt for at de ikke tok meg med i en A-lags tropp i denne treningsperioden. Jeg har ikke konkurrert i World Cup hele sesongen, og stiller derfor langt bak i køen av hoppere som har prestert godt i vinter. Men det setter ingen stopper for at jeg skal kunne nå mine mål. Potensialet til å vinne hopprenn har jeg fortsatt. Og med god trening gjennom sommeren med Kollenhopp har jeg like stor sjanse som alle andre til å få representere Norge i World Cup, VM og OL, skriver Romøren på hjemmesiden sin.

LES: Vellykket operasjon for Romøren

Nå vil han slå tilbake slik Anders Jacobsen gjorde i fjor.

– Jeg skal stå på hver dag for å være den beste jeg kan være. Jeg skal hoppe bakken ned med et smil rundt munnen og gjøre min del for at vi befester oss som verdens beste hoppnasjon, skriver Romøren.

Følgende hoppere er tatt ut på landslaget i hopp:
Anders Bardal, Anders Jacobsen, Anders Fannemel, Andreas Stjernen, Tom Hilde, Rune Velta og Kim René Elverum Sorsell.