KAN FORSVINNE: Amin Askar har foreløpig ikke signert en ny kontrakt med Brann. (Foto: Karlsen, Anette/NTB scanpix)
KAN FORSVINNE: Amin Askar har foreløpig ikke signert en ny kontrakt med Brann. (Foto: Karlsen, Anette/NTB scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Norsk og tysk oddsdobbel fredag

To favoritter bør innfri

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

SV Sandhausen - VfL Bochum H: 2,95 U: 3,10 B 1,95

Brann - Odd H: 1,75 U: 3,50 B 3,95

Totalodds: 3,41

Innleveringsfrist: 17:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

SV Sandhausen - VfL Bochum H: 2,95 U: 3,10 B 1,95

Nestjumbo Sandhausen tapte med hederlige 0-1 borte for Hertha Berlin sist. Opp til kvalifiseringsplassen er det åtte poeng, og med 0-2-4 siden forrige seier er det bare 4-0-0 på slutten som kan gi ny kontrakt. Trener Hans-Jürgen Boysen har en rekke fravær, og det ser egentig helt håpløst ut. Bochum har ett poengs forsprang til nedrykkskvalifiseringsplassen. De tapte fire på rad,men etter at Peter Neururer overtok som trener har de slått Cottbus 2-0 borte og St Pauli 3-0 hjemme. Bochum ser ut til å miste 3 000 arbeidsplasser på Opels fabrikk, og nedrykk for byens fotballag vil være en veldig stor nedtur. Fraværene er få hos gjestene. Bochum vant 5-2 i det omvendte i oppgjøret, og 1,95 for en ny seier til Zlatko Dedic og lagkameratene spilles.

Brann - Odd H: 1,75 U: 3,50 B 3,95

Brann har 3-0-0 hjemme og 0-0-2 borte. Etter at de hadde god grunn til å føle seg snytt i tapet på Lillestrøm ble Viking slått 2-0 her. Kaptein Jonsson (f) er nå skadet. Wangberg (f) har bare spilt i 0-4-tapet for Rosenborg i årets andre kamp, og han er heller ikke med i kveld. Grønner og Korcsmár blri trolig stopperparet her, men for øvrig blir det få endringer. Odd har tatt fire poeng etter fem spilte, og det blir trolig en tung sesong i Skien. Borte har gjestene tapt 1-2 for Tromsø og 0-1 for Viking. Sist ble det 1-1 hjemme mot Molde, hvor de var heldige som tok poeng. Hagen (f) fullfører "alltid" kampene, men han måtte ut halvveis sist, og er neppe med her. Skadene er ellers få, men Semb Berge (f) er usikker. Telemarkingene har bare 0-1-5 på de seks siste turene til Bergen. I fjor tapte de 2-6 i tilsvarende møte. Korcsmár scoret da begge sine to mål for sesongen. H finner veien til kupongen.

Få gratis kortleser her