Lewandowski
Lewandowski

Heynckes-agent: – Bayern har signert Lewandowski

Agenten til Jupp Heynckes bekrefter.

Borussia Dortmund har én og en halv fot i Mesterliga-finalen etter Robert Lewandowskis (24) show mot Real Madrid i går kveld. Dortmunds polske spiss hamret like godt inn fire mål mot tafatte Madrid, og doblet trolig sin egen markedsverdi.

Se alle scoringene og høydepunktene i videovinduet øverst (med tillatelse fra Viasat 4)!

Superspissen har nok av beilere i engelsk fotball og spansk fotball. Manchester United har ved en rekke anledninger vært koplet til Lewandowski.

Les: Se og nyt Lewandowskis firemålsfest mot Real Madrid

Til Bayern
Nå tyder mye på at Lewandowski følger i fotsporene til Mario Götze og går til Bayern München.

– Bayern har signert Lewandowski. Akkurat nå har de både Götze og Lewandowski, sier Enrique Reyes til radiostasjonen COPE.

Reyes er agenten til nåværende Bayern-trener Jupp Heynckes, og hans uttalelser blir lagt merke til. Marca, Die Welt og AS er blant nettstedene som har gjengitt ryktet.

Ifølge Spiegel tilbød Bayern 25 millioner Euro (190 millioner kroner) for Dortmund-spissen før Mainz-kampen forrige helg. Da takket Dortmund nei.

Dortmund-trener Jürgen Klopp avviser at Lewandowski forsvinner.

– Jeg har ikke på følelsen at han er på vei noe sted, og vi skal ikke sende ham vekk. La oss vente og se hva som skjer, sier Klopp ifølge BBC.

Ingen utkjøpsklausul
Lewandowskis kontrakt med Borussia Dortmund løper ut sommeren 2014. Han har ikke en utkjøpsklausul som Götze.

– Robert har kontrakt til 2014, og det finnes ingen utkjøpsklausul som med Mario Götze, sier Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

– Det er vårt eksplisitte ønske å beholde ham til 2014. Det er derfor vi sier nei til overganger, sier Watzke.

Like etter at overgangen til Mario Götze ble kjent, tilbød Dortmund en ny kontrakt til Lewandowski. Den har spissen takket nei til.