Amazing Cecilie
Amazing Cecilie

– Jeg hadde kramper i magen og 40 i feber

Fastlegen til «Amazing Race»-deltaker mente det var «totalt uforsvarlig».

Tidligere har «Amazing Race»-deltakerene måtte spise sauehode hvor øyeepler, hjernemasse og øyebryn var blant ingrediensene. I denne episoden måtte Cecilie A. Kreutz (42) og Camilla H. Smith (43) spise to kilo kjøtt og én kilo innvoller for å gå videre i kappløpet.

Cecilie klarte ikke å kaste opp og det ble derfor smertefullt å spise så mye:

– Det er klart at det er farlig for magesekken hvis du skal beholde all denne maten. Så det er ikke rart jeg ble syk, sier Cecilie.

Les også: Camilla og Cecilie må spise en kilo innvoller og to kilo kjøtt

– Fikk smertestillende

Etter det store matinntaket ble Cecilie svært syk:

– Jeg hadde kramper i magen og over 40 feber, så legen var ikke helt sikker på om jeg kunne fortsette. Men jeg fikk antibiotika og smertestillende. Så var det bare å peise på, sier Cecilie.

Og venninnen Camilla var også sikker på at de skulle fortsette:

– Jeg var forbanna på legen. «Hun er kjempesyk, fiks det», sa jeg. Jeg synes ikke legen gjorde nok. Det finnes jo medisiner. Det er jo bare å bøtte i henne, så ordner det seg, sier Camilla.

Les også: Slik så foten til Amazing Race-Vinh ut etter en tur i hjemmelagde sandaler

– Dritvondt

For det å gi opp var aldri et alternativ for jentene. Camilla hadde tidligere i konkurransen tråkket over og forstuet benet kraftig. Men det stanset ikke duoen.

– Det gjorde dritvondt. Men det var bare å tape foten og løpe videre. Man er så fokusert på racet at man glemmer hvor vondt det egentlig er. Når man tar av tapen etterpå, tenker man bare at i Norge hadde jeg ligget rolig med benet i tre dager. Men det har man ikke tid til i denne konkurransen, sier Camilla.

– Uforsvarlig

Fastlegen til Camilla var svært skeptisk til «The Amazing Race Norge»

– Da jeg kom hjem til fastlegen min og fortalte litt av hva vi hadde gått i gjennom, sa han bare: «Det er helt uforsvarlig». Men jeg svarte bare at: «Jeg sitter jo her i dag».

Les også: – Har vært gift fem ganger fordi vi er så søte