Anders Konradsen har fått drøye 90 minutter på banen for Rennes etter overgangen fra Strømsgodset i vinter. (Foto: PHILIPPE HUGUEN/Afp)
Anders Konradsen har fått drøye 90 minutter på banen for Rennes etter overgangen fra Strømsgodset i vinter. (Foto: PHILIPPE HUGUEN/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

En fransk overraskelse spilles onsdag

Et redusert Rennes kan fort tape

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Rennes - ESTAC Troyes H: 1,75 U: 3,15 B: 3,85

Totalodds: 3,85

Innleveringsfrist: 18:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Rennes - ESTAC Troyes H: 1,75 U: 3,15 B: 3,85

Rennes lå fint an, men med 0-2-6 på de åtte foregående ligger de på en helt uinteressant tiendeplass. Deres 42 poeng holder til ny kontrakt. Vertene har tapt sine tre siste i serien med to mål, og etter 2-4-tapet borte for Evian røk de 0-1 i ligacupfinalen mot Saint-Etienne lørdag. Trener Frédéric Antonetti har etter helgens nederlag kunngjort at han gir seg etter sesongen. Théophile-Catherine (f), Ilunga (f) og Alessandrini (mb) var ute fra før, og nå er også Danzé (f), Kana-Biyik (f) og Erding (a) skadet. Allesandrini og Erding har til sammen scoret 19 seriemål. Théophile-Catherine, Danzé og Kana-Biyik er også fast inventar i laget. For ESTAC Troyes ser det ut til å bli med én sesong i det gode selskap. Gjestene er i bunnen, og de må trolig vinne fem av de seks som står igjen for å overleve. De tapte 0-1 borte for formsterke Nancy før det ble tap med samme sifre hjemme for snart serievinner Paris Saint-Germain. I forrige uke fikk de en opptur med 3-0-seier hjemme over Nancy i kvartfinalen i cupen. Av spillerne som har bidratt i særlig grad savnes N'Goyi m). Lite brukte Camara (f) er tilbake i troppen. Bahebeck (a) sonet i forrige seriekamp, men her er han med. ESTAC Troyes har stygge 0-5-10 på fremmed gress, men mot et svekket og resignert Rennes kan de ta alle poengene.

Få gratis kortleser her