Blackburn vendte til viktig seier

Joshua King og Blackburn tok et langt steg mot fornyet kontrakt i mesterskapsserien da Millwall ble beseiret 2-1 på bortebane tirsdag.

King spilte annen omgang i kampen som Blackburn vendte etter pause. Lagkamerat Morten Gamst Pedersen måtte følge det spennende oppgjøret fra benken.

Det så stygt ut for nordmennenes lag da Karleigh Osborne styrte inn 1-0 allerede etter 13 minutter. Men etter hvilen tok gjestene over kampen.

10 minutter var spilt da David Jones utlignet. I det 78. minuttet fikk Blackburn straffespark da Grant Hanley ble taklet av Danny Smith i Millwall-feltet. Jordan Rhodes avgjorde fra ellevemeteren.

Tre nye poeng gjør at Blackburn er fem poeng over nedrykksstreken i ligaen. Med tap ville situasjonen sett ganske annerledes ut. En ny seier i de siste to kampene mot Crystal Palace (h) og Birmingham (b) vil garantere at Kings og Gamstens lag fortsatt er i mesterskapsserien neste år. (©NTB)