Luis Suarez biter Chelseas Branislav Ivanovic. (Foto: TV 2)
Luis Suarez biter Chelseas Branislav Ivanovic. (Foto: TV 2)

Suarez bøtelagt av Liverpool etter skandalebittet

Ber klubben donere pengene til Hillsborough-pårørende. Slaktes i avisene.

London/Bergen (TV 2): Luis Suarez' forsøk på å bite Branislav Ivanovic har vært den store snakkisen i England siden kampen mellom Liverpool og Chelsea søndag ettermiddag.

Uruguayaneren får flengende kritikk fra alle hold, blant annet fra TV 2s ekspertpanel.

– Det vil forbause meg stort om Suárez spiller resten av sesongen. Her må FA inn og statuere et eksempel én gang for alle, tordnet Ståle Solbakken.

Se episoden i videovinduet øverst!

Nå har Liverpool statuert et eksempel. Merseyside-klubben bekrefter i en pressemelding at Suarez er blitt bøtelagt. Episoden vil ikke få noen følger for fremtiden til uruguayaneren.

– Ikke i det hele tatt. Det påvirker fremtiden hans i klubben på den måten at vi må jobbe enda hardere med disiplinen hans, sier Ian Ayre, Liverpool daglige leder.

– Oppførselen hans er ikke passende for noen spiller som bærer en Liverpool-trøye, og Luis er klar over at han har sviktet seg selv og alle som har tilknytning til klubben. Vi skal håndtere saken internt og vil vente på en eventuell reaksjon fra FA, fortsetter Ayre.

26-åringen bekrefter også boten selv på Twitter.

– Klubben har i dag bøtelagt meg for min uakseptable oppførsel. Jeg har bedt klubben om å donere pengene til Hillsborough Family Support Group for ubeleiligheten jeg har skapt for Liverpool-fansen og Ivanovic, skriver Suarez.