ARRESTERT: Reese Witherspoon ble arrestert sist fredag. I natt har nyheten spredd seg, og Hollywood stjernen har gitt ut en pressemelding hvor hun sier at hun skammer seg.
ARRESTERT: Reese Witherspoon ble arrestert sist fredag. I natt har nyheten spredd seg, og Hollywood stjernen har gitt ut en pressemelding hvor hun sier at hun skammer seg.

Hollywood-stjerne arrestert

Reese Witherspoon skjelte ut politimann.

Reese Witherspoon (37) ble arrestert tidlig fredag morgen, melder TMZ i dag.

Arrestasjonen skjedde i Atlanta etter at politiet stanset ektemannen Jim Toth, som kjørte bil i beruset tilstand. Witherspoon var passasjer og skal ha blitt rasende da politiet arresterte ektemannen.

– Vet du hvem jeg er? ropte hun til politimannen, som svarte «nei».

– Du kommer til å finne ut hvem jeg er. Du kommer til å havne i avisene, sa hun.

På grunn av Witherspoons utbrudd mot politimannen, og at hun ikke fulgte politimannens ordre om å bli sittende i bilen, ble hun arrestert sammen med ektemannen. De ble løslatt etter kort tid.

Politimannen som arresterte paret, fortalte at Toth var synlig beruset og beskriver «svømmende øyne» og «en sterk odør av alkohol».

– Skammer meg

I natt norsk tid, da hendelsen ble kjent, kom Witherspoon med en uttalelse.

– Av respekt for den pågående situasjonen, kan jeg ikke kommentere hva som blir rapportert i aviser i dag. Men jeg vil si at jeg hadde fått minst én drink for mye, og jeg skammer meg over det jeg sa. Det var en skremmende situasjon og jeg var redd på vegne av ektemannen min, men det er ingen unnskyldning. Jeg oppførte meg respektløst overfor politimannen som bare gjorde jobben sin. Jeg har enorm respekt for politiet og jeg er meget lei meg for min oppførsel, sier Witherspoon i uttalelsen.

Reese Witherspoon er kanskje mest kjent for sin rolle som Elle Woods i «Lovlig blond»-filmene, samt filmene «Walk the Line», «Election» og «How Do You Know».